Samsung GALAXY S11. Prima Noutate EXCLUSIVA pentru Telefoane

Samsung GALAXY S11. Prima Noutate exclusiva pentru noile modele de telefoane a fost dezvaluita, iata de ce vor avea parte cloentii care le vor cumpara.

Samsung GALAXY S11. Prima Noutate EXCLUSIVA pentru Telefoane

Samsung GALAXY S11. O prima noutate explusiva pentru urmatoarea serie de telefoane pe care compania coreeana vrea sa o lanseze a aparut pe internet, si ne dezvaluie ceva destul de important pentru ele. Stiti cu siguranta ca telefoanele din seria Samsung GALAXY S11 vor fi lansate in primavara anului viitor pentru clientii din intreaga lume, prezentarea urmand a avea loc cel mai probabil undeva prin februarie, cu o lansare programata in martie.

Samsung GALAXY S11. Intre timp, astazi aflam care vor fi noile culori pe care telefoanele le vor avea in momentul in care vor fi lansate de catre compania coreeana, iar unele dintre ele sunt familiare. Mai exact, telefoanele din seria Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie vandute in versiuni de culoare albastra, roz, neagra, si alba, adica nimic din ceea ce nu am mai vazut pana in momentul de fata la ceea ce vand coreenii.

Samsung GALAXY S11. Prima Noutate EXCLUSIVA pentru Telefoane

Samsung GALAXY S11. Informatiile privind culorile in care vor fi vandute noile telefoane vin de la parteneri ai companiei coreene, unii care sunt alesi inclusiv pentru productie, deci ar trebui sa fie exacte. Interesant este pentru seria Samsung GALAXY S11 nu se va renunta la culoarea “Aura” din seria Note 10, desi nu este exclus ca denumirea sa fie modificata, chiar daca in final culoarea va fi exact aceeasi precum cea din momentul de fata.

“Auzim că culorile Galaxy S11 vor include câteva opțiuni familiare. Samsung va oferi dispozitivul în culori albastre, roz, negru și alb. Samsung folosește de data aceasta brandul „Aura” pentru opțiunile de culoare și poate alege să facă acest lucru și pentru Galaxy S11. Acest lucru lasă, de asemenea, opțiunea ușii pentru Aura Glow să-și croiască și drum spre Galaxy S11.”

Samsung GALAXY S11. Separat de asta, o alta noutate posibila pentru telefon va fi si includerea a 1 TB de spatiu de stocare, exact precum in alte modele existente in momentul de fata pe piata. Desigur ca un nou procesor, si alte schimbari importante, vor fi incluse pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S11, deci ramane doar sa vedem cate dintre zvonurile de acum se vor dovedi a fi 100% adevarate.

Samsung GALAXY S11. Pretul ar putea deasemenea sa creasca pentru noile modele de telefoane, in raport cu cele anterioare, dar asta e deocamdata doar un zvon si nimic mai mult.