iPhone 11, iPhone 11 Pro vor fi Lansate cu REDUCERI chiar din Prima zi

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max vor fi lansate cu reduceri chiar din prima zi de disponibilitate, iata de ce se vor putea bucura clientii.

iPhone 11, iPhone 11 Pro vor fi Lansate cu REDUCERI chiar din Prima zi

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max vor fi lansate cu reduceri chiar din prima zi de disponibilitate, ceva ce este destul de neobisnuit pentru modul in care isi promoveaza Apple telefoanele. Unii parteneri ai Apple din SUA au reduceri de cateva zeci de dolari pentru telefoanele din seria iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iar asta cu aprobarea celor de la Apple, deoarece partenerii sai trebuie sa ceara aprobari pentru asemenea actiuni.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max lansate cu reduceri, atentie NU subventii, chiar din prima zi, reprezinta o miscare a celor de la Apple de a creste vanzarile intr-o perioada in care chiar au nevoie de asta. Reducerile pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max nu sunt foarte mari, dar sunt consistente, iar pentru unii, diferenta de pret ii poate ajuta sa-si cumpere si o carcasa pentru a proteja noul lor telefon mobil.

iPhone 11, iPhone 11 Pro vor fi Lansate cu REDUCERI chiar din Prima zi

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au fost anuntate pentru lansare inclusiv in Romania, si vor putea fi cumparate de aici, sau de aici, insa nu cu reduceri, ci eventual cu subventii. Inclusiv programe de buy-back, sau de achizitie in rate fara dobanda, exista in Romania, si vor fi disponibile inclusiv pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, astfel ca oricine va putea profita de ele pentru a cumpara ce-l intereseaza.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au o strategie de preturi interesanta aplicata de catre Apple, primul model fiind mai ieftin decat cel corespondent de anul trecut, in timp ce ultimele nu sunt mai scumpe. Nu sunt nici mai ieftine, asa cum e iPhone 11, dar chiar si asa, compania Apple pare sa fi inteles intr-un final ca produsele sale sunt prea scumpe chiar si pentru cei obisnuiti sa plateasca sume mari de bani pentru gadget-uri.