Digi Mobil. TOTI Clientii RCS & RDS Vizati de un ANUNT MAJOR

Digi Mobil. Toti clientii RCS & RDS din Romania sunt vizati de un anunt foarte important, iata ce trebuie sa stie toata lumea in momentul de fata.

Digi Mobil. TOTI Clientii RCS & RDS Vizati de un ANUNT MAJOR

Digi Mobil. Toti clientii din Romania ai operatorului de telecomunicatii sunt vizati de un mesaj foarte important de care toti trebuie sa stie, deoarece vorbim despre o veste serioasa pentru toata lumea. Mai exact, vorbim despre o noua runda de promotii pe care cei de la Digi Mobil o are disponibila in Romania astazi pentru clienti, acestia putand cumpara telefoane mobile la preturi foarte bune, chiar si in rate de pana la 24 de luni.

Digi Mobil. Vorbim despre o gama foarte variata de telefoane mobile pe care operatorul de telecomunicatii le are, si care sunt disponibile pentru achizitie, in momentul de fata, exclusiv prin intermediul magazinului online. De la modele foarte ieftine de telefoane, cu rate de 30 de LEI lunar, cei de la Digi Mobil ajung chiar si pana la modelele de telefoane 5G pe care le au in momentul de fata disponibile pentru noua retea 5G din tara.

Digi Mobil. TOTI Clientii RCS & RDS Vizati de un ANUNT MAJOR

Digi Mobil. Inclusiv modelele de telefoane din seria Huawei P30 sunt disponibile in cadrul acestei promotii foarte interesante pe care cei de la RCS & RDS o desfasoara in momentul de fata, scopul fiind de a atrage noi clienti. Desigur ca pentru unele dintre telefoanele pe care Digi Mobil le pune in vanzare este necesara si plata unui avans, insa acesta variaza in functie de valoarea totala a telefonului, si poate ajunge pana la cateva sute de LEI.

Digi Mobil. Avansul incepe de oricei de la 0, merge pana la cativa zeci de LEI, si in cazurile rare ajunge pana la cateva sute de LEI, in principal in cazul telefoanelor 5G pe care RCS & RDS le vinde pentru clienti. Spre deosebire de ceea ce ofera alti operatori de telefonie mobila, cei de la Digi Mobil au mai multe modele de telefoane care sunt vandute la preturi foarte bune, chiar si fara avans, sau in mai multe rate.

Digi Mobil. Oferta este disponibila pentru o perioada limitata de timp de la cei de la RCS & RDS, asa ca profitati cat inca mai aveti ocazia de a cumpara telefoanele dorite de la operatorul de telecomunicatii.