Precomenzile pentru iPhone 11 INCEP AZI, mai TARZIU decat de Obicei

Precomenzile pentru telefoanele din seria iPhone 11 incep astazi, dar mult mai tarziu decat in anii anteriori, cei de la Apple schimband ora la care pot face achizitia.

Precomenzile pentru iPhone 11 INCEP AZI, mai TARZIU decat de Obicei

Precomenzile pentru iPhone 11 incep astazi in peste 30 de tari de pe intregul glob, insa compania Apple a decis ca trebuie sa le porneasca mai tarziu decat in cursul anilor trecuti, in mod destul de surprinzator. Daca pana acum cei de la Apple porneau precomenzile pentru noile modele de telefoane iPhone la miezul noptii in California, 10:00 dimineata in Romania, cu iPhone 11 lucrurile se schimba radical, iar asta in intreaga lume, nu doar in SUA.

iPhone 11 va putea fi precomandat in California incepand cu ora 05:00 a acestei zile, insa in Romania vorbim despre ora 15:00, deci la 10 ore distanta, si cu 5 ore mai tarziu decat anul trecut. In alte tari europene precomenzile pentru telefoanele din seria iPhone 11 incep dupa ora 12:00, la ore diferite in functie de fusul orar, dar oamenii nu mai trebuie sa fie legati de calculatoare dimineata pentru a cumpara noile telefoanele ale celor de la Apple.

Precomenzile pentru iPhone 11 INCEP AZI, mai TARZIU decat de Obicei

Apple Store-urile din intreaga lume au fost inchise de catre compania Apple pentru a fi pregatite precomenzile care vor incepe peste 4 ore, astfel ca toata lumea trebuie sa astepte ca totul sa inceapa. Schimbarea de strategie a celor de la Apple pentru precomenzile iPhone 11 are menirea de a aduce mai multe comenzi in timpul zilei de la americani, dar si din alte zone de pe glob, si desigur ca asta i-ar putea pune sistemele informatice la o grea incercare.

Nu stiu deocamdata daca aceasta schimbare de strategie din SUA va afecta si lansarea iPhone 11 din Romania, dar e posibil ca in loc de ora 12:00, lansarea din tara noastra sa aiba loc la ora 05:00 a diminetii de 20 septembrie. In niciun an operatorii de telefonie mobila n-au furnizat informatii privind ora la care incep precomenzile pentru telefoanele Apple, dar daca anul acesta ora se va schimba pentru iPhone 11, atunci poate ca vor anunta acest lucru.

In concluzie, daca asteptati sa cumparati iPhone 11, atunci mai aveti de asteptat 4 ore pana cand incep precomenzile, indiferent in ce zona de pe glob va aflati acum.

13 COMENTARII