iPhone 11 Night Mode: Iata cat de GROZAVE sunt Pozele Facute Noaptea

iPhone 11 Night Mode are prima demonstratie de poze grozave facute inainte ca Apple sa isi lanseze noile modele de telefoane pentru lumea intreaga.

iPhone 11 Night Mode Iata cat de GROZAVE sunt Pozele Facute Noaptea

iPhone 11 Night Mode este o noua functie implementata de catre compania Apple in toate telefoanele din seria iPhone 11, scopul fiind de a imbunatati dramatic pozele facute noaptea, sau in conditii de luminozitate scazuta. Apple a prezentat in cadrul conferintei de prezentare a noilor sale telefoane cateva poze facute folosind iPhone 11 Night Mode, insa cineva a reusit sa testeze noua functie si in lumea reala, iar rezultatul pare sa fie cel promis de Apple.

iPhone 11 Night Mode reuseste sa produca poze mult mai luminoase decat in mod normal, cei de la Apple parand sa fi copiat destul de bine functia care exista la Google, Samsung, Huawei de ceva vreme. Apple foloseste inteligenta artificiala si noile sale camere pentru iPhone 11 Night Mode, iar rezultatul final este unul surprinzator de bun, care ne confirma faptul ca si Apple poate oferi functii atat de bune precum ne doream.

iPhone 11 Night Mode: Iata cat de GROZAVE sunt Pozele Facute Noaptea

iPhone 11 Night Mode Iata cat de GROZAVE sunt Pozele Facute Noaptea night mode

iPhone 11 Night Mode mi se pare a fi una dintre cele mai bune noutati implementate de catre Apple in noile sale telefoane, impreuna cu Deep Fusion, care aduc schimbari majore pentru camere. iPhone 11 Night Mode face pozele in intuneric mult, mult mai bune, in timp ce Deep Fusion apropie telefoanele celor de la Apple si mai mult de DSLR-uri in ceea ce priveste inregistrarea pozelor, deci americanii trebuie si lautati pentru schimbari.

iPhone 11 Night Mode si Deep Fusion au inca o alta noutate foarte importanta adusa de catre Apple, mai exact inregistrarea de clipuri video 4K la 120 FPS, ceva ce niciun alt model de smartphone nu mai ofera acum. Acestea fiind spuse, daca nu prea aveti motive sa cumparati noile telefoane, poate ca iPhone 11 Night Mode: Iata cat de GROZAVE sunt Pozele Facute Noaptea va rezolva aceasta problema, impreuna cu celelalte functii noi pentru camera.

UPDATE: Si bonus, inca o poza.

iPhone 11 Night Mode Iata cat de GROZAVE sunt Pozele Facute Noaptea night mode poze