WhatsApp. Mesajul IMPORTANT cu un TRUC MAJOR pe Telefoane

WhatsApp. Iata ce truc foarte important a fost anuntat de catre compania americana printr-un mesaj important lansat pentru toti utilizatorii de telefoane.

WhatsApp. Mesajul IMPORTANT cu un TRUC MAJOR pe Telefoane

WhatsApp. Un mesaj important pentru toti utilizatorii de telefoane care folosesc aplicatia a venit in cursul noptii trecute de la compania americana, si toti cei care sunt activi in ea ar trebui sa stie de el. Mai exact, cei de la WhatsApp au publicat un truc prin care ii atentioneaza pe oameni in legatura cu faptul ca pot folosi platforma de mesagerie pentru a trimite fisiere care au dimensiuni de maxim 100 MB.

WhatsApp. Trucul aplicatiei de mesagerie se aplica in principal pentru cei care au telefoane cu sistem de operare Android, si pot incarca aproape orice fel de fisiere din telefoane, in cazul iPhone lucrurile fiind mai limitate. Chiar si asa, ambele platforme pot fi folosite pentru a trimite mesaje prin intermediul WhatsApp, iar cei interesati pot trimite o gama foarte variata de fisiere prin serverele platforme, daca nu depasesc 100MB.

WhatsApp. Mesajul IMPORTANT cu un TRUC MAJOR pe Telefoane

WhatsApp. Puteti vedea in clipul video de mai sus si cat de usor pot fi partajate fisierele prin intermediul aplicatiei, aceasta avand un meniu special care acceseaza lista de fisiere pentru a partaja tot ce se poate. In cazul iPhone exista o interfata usor diferita din cauza limitarilor care exista pentru trimiterea de fisiere, dar aceasta nu este vina celor de la WhatsApp, ci a companiei Apple, care a impus limitari multe pentru telefoanele sale.

WhatsApp. La foarte scurt timp dupa ce mesajul companiei detinute de catre Facebook a fost publicat, cei de la Telegram au “ripostat” cu unul propriu care anunta ca ei ofera ceva chiar mai bun. Mai exact, spre deosebire de WhatsApp, cei de la Telegram permit trimiterea de fisiere care au o dimensiune maxima de 1.5 GB, deci de 15 ori mai mare, astfel ca utilizatorii sunt cei care trebuie sa aleaga platforma pe care o vor folosi.

WhatsApp. Functia care permite trimiterea de fisiere in ambele platforme este deja implementata, astfel ca utilizatorii care sunt activi in ele se pot folosi de sistem chiar in acest moment.