Windows 10: ATENTIE! PROBLEMA GRAVA ce Afecteaza PC-urile

Windows 10 are o problema grava ce afecteaza un numar mare de utilizatori de calculatoare, iata de ce se plange lumea de aceasta data cu noile update-uri.

Windows 10 ATENTIE! PROBLEMA GRAVA ce Afecteaza PC-urile

Windows 10 nu trece de o zi fara ca probleme foarte serioase sa fie raportate de catre utilizatorii care folosesc sistemul de operare, si fix aceeasi situatie este prezentata astazi de catre clientii americanilor. Mai exact, se pare ca un nou patch cu numarul KB4515384 creeaza o serie de probleme extrem de serioase de care toata lumea ar trebui sa stie in momentul de fata, mai ales ca din cauza lor este impiedicata conectarea la internet pentru calculatoare.

Windows 10 pare sa aiba probleme foarte mari cu placile de retea care au chipset Intel, dar sunt vandute de catre ASUS, MSI, Gigabyte, conectivitatea de internet fiind blocata, fie ca e vorba de cea prin cablu, sau cea Wi-Fi. Sursa problemelor nu este cunoscuta, dar cel mai probabil este vorba despre ceva ce are legatura cu driverele pentru chipset-urile Intel, iar la instalarea acestui patch pentru Windows 10 ea se declanseaza automat si creeaza mari batai de cap.

Windows 10: ATENTIE! PROBLEMA GRAVA ce Afecteaza PC-urile

Windows 10 are o situatie atat de grava generata de aceasta problema incat nici reinstalarea driverelor pentru sistemul de operare nu rezolva problema, deci este in mod foarte clar ceva care trebuie rezolvat prin noi actualizari. Desigur ca dezinstalarea acestui patch din calculatoarele care ruleaza Windows 10 rezolva problema pentru toata lumea, insa pana sa ajunga acolo utilizatorii se enerveaza serios din cauza faptului ca problema exista pentru ei.

“Actualizarea cumulativă (KB4515384) face ca NIC să nu activeze cu o eroare de cod 10. Reinstalarea driverelor de rețea din surse Intel sau Windows Update nu rezolvă problema. Cu toate acestea, eliminarea actualizării prin panoul „Programe și software” sau folosind un set de puncte de recuperare * înainte * actualizarea rezolvă complet problema.”

Windows 10 are problema confirmata de catre compania Microsoft, care sustine ca inclusiv chip-urile de la Broadcom sunt afectate, deci numarul de utilizatori cu probleme este destul de mare, din pacate pentru toata lumea. Aceasta problema i se adauga celei de ieri, cand v-am spus ca in incercarea de a rezolva problemele Cortana din Windows 10, cei de la Microsoft au creat o alta mult mai proasta pentru utilizatori, ceea ce arata incompetenta lor.

Windows 10 este o sursa nesfarsita de probleme pentru toata lumea, compania Microsoft nereusind sa le ofere utilizatorilor o experienta buna pentru folosirea calculatoarelor.