Huawei MATE 30 Pro, Imagini in PREMIERA cu o Unitate PORNITA

Huawei MATE 30 Pro este prezentat astazi in detaliu in noi imagini in premiera cu o unitate reala si pornita, iata cum va arata telefonul cand va fi lansat.

Huawei MATE 30 Pro unitate reala frontal

Huawei MATE 30 Pro incearca sa fure atentia de la review-urile publicate pentru telefoanele iPhone 11 si iPhone 11 Pro, astfel ca astazi au fost publicate multiple imagini cu telefoanele chinezilor. La ceea ce am vazut pana acum se adauga inclusiv o serie noua de imagini cu `o unitate reala si pornita a Huawei MATE 30 Pro, iar mai jos puteti vedea cum arata telefonul in versiunea finala care va fi lansata pentru intreaga lume in urmatoarele saptamani.

Huawei MATE 30 Pro unitate reala foto

Pentru inceput, trebuie sa recunosc faptul ca noua camera din Huawei MATE 30 Pro arata destul de ciudat, nu chiar la fel de prost precum cea din iPhone 11 Pro, insa destul e neobisnuit in raport cu modelul anterior. Puteti vedea ca exista patru senzori de imagine intr-un ansamblu circular, iar Huawei MATE 30 Pro mai are si un flash LED vizibil in partea lor stanga, totul completand un sistem care va concura cu iPhone 11 Pro pentru a face poze grozave.

Huawei MATE 30 Pro, Imagini in PREMIERA cu o Unitate PORNITA

Huawei MATE 30 Pro unitate reala camera

Huawei MATE 30 Pro este dezvaluit zilele acestea in detaliu, iar tot ceea ce mai lipseste este un unboxing si un clip video de prezentare cu toate noutatile pe care le aduce pentru fnii Huawei din lumea intreaga. se pare ca unii chinezi au avut ocazia de a folosi Huawei MATE 30 Pro inainte de prezentarea oficiala care are loc in doar doua zile, iar asa lumea intreaga vede cu ce se va lupta iPhone 11 Pro dupa ce va fi lansat in toata lumea, pe 20 septembrie.

Huawei MATE 30 Pro unitate reala lansare

Huawei MATE 30 Pro va avea un decupaj interesant de subtire in comparatie cu cel care este vizibil pentru Huawei MATE 30, ceea ce reprezinta odecizie neasteptata de design pentru telefoanele chinezilor. Era si mai bine daca decupajul ar fi disparut in totalitate din Huawei MATE 30 Pro in loc sa fie modificat in acest mod, insa chiar si asa, e tot mai mic decat cel pe care Apple il are in continuare pentru telefoanele din seria iPhone 11 Pro.

Huawei MATE 30 Pro unitate reala violet

Huawei MATE 30 Pro va mai avea, cel mai probabil, dezvaluite noutatile in totalitate pana joi, cand va avea loc lansarea, asa ca ramane doar sa vedem ce alte surprize ascunse inca mai exista.