Apple. Vanzari UIMITOR de Mari pentru Noua Serie iPhone 11

Apple. Seria iPhone 11 inregistreaza vanzari uimitor de mari pentru compania americana, iata si care sunt cele mai popular emodele din oferta sa acum.

Apple. Vanzari UIMITOR de Mare pentru Noua Serie iPhone 11

Apple. Vineri compania americana a deschis precomenzile pentru noile sale telefoane din seria iPhone 11, iar pana acum oamenii s-au grabit sa le cumpere in cantitati mari, acest lucru fiind confirmat de multiple surse. Ceea ce multa lume inca nu stie este care dintre noile modele ale seriei iPhone 11 sunt si cele mai populare, dar aici intervin analistii pentru a ghici ceea ce au vrut oamenii de la compania americana in ultima saptamana.

Apple. Daca in China telefoanele din seria iPhone 11 s-au dovedit a fi cele mai populare, fara discutie, in SUA se pare ca modelele iPhone 11 Pro au fost la “mare cautare”, mai exact cele cu 256 GB spatiu de stocare. Revenind la China, acolo noile iPhone 11 ale Apple au inregistrat precomenzi cu 480% mai mari decat cele ale seriei iPhone XR, deci de aproape 5 ori mai multe, ceea ce este complet uluitor, din toate punctele de vedere.

Apple. Vanzari UIMITOR de Mari pentru Noua Serie iPhone 11

Apple. Inclusiv telefoanele din seria iPhone 11 Pro au inregistrat vanzari mai mari in China in comparatie cu seria iPhone XS, dar aici nu se mai ofera procente, deci diferentele nu sunt la fel de radicale. In afara de SUA si China nu prea exista informatii privind evolutia din alte tari, in special Europa, dar mai mult ca sigur vom afla in octombrie cam cat de bine s-au descurcat noile modele de telefoane pe care compania Apple le vinde la nivel global.

“JD.com, un site de comerț electronic din China, spune că precomenzile iPhone 11 sunt în creștere de 480 la sută față de anul trecut […] Analiștii Instinet, o divizie a băncii Nomura, spun că cererea iPhone 11 și iPhone 11 Pro este „înaintea lansărilor de anul trecut”. În SUA, activitatea de pre-comandă continuă să arate până acum robustă, cu o rezistență specială a comenzii pe unele variante ale modelului 256G iPhone 11 Pro, precum și în culori gri și auriu.”

Apple. Compania a renuntat acum cativa ani sa mai spuna cate milioane de unitati ale telefoanelor sale a vandut in weekend-ul lansarii, iar asta exact cand vanzarile au inceput sa scada. Se pare ca 2019 va fi un an foarte bun pentru cei de la Apple, desi seria iPhone 11 nu e atat de inovatoare precum o anuntasera ei, lumea fiind totusi interesata de noutatile aduse.

Apple. In ciuda pesimismului aratat de mai toata lumea, cei de la Apple au avut parte de o serie de precomenzi mari pentru seria iPhone 11, iar in acest weekend probabil vom avea si mai multe detalii despre vanzari.