Samsung GALAXY S11. Decizia GREA ce Trebuie Luata pentru Telefoane

Samsung GALAXY S11. Aceasta este decizia grea pe care compania Samsung va trebui sa o ia cu privire la telefoanele pe care le va lansa in cursul anului viitor.

Samsung GALAXY S11. Decizia GREA ce Trebuie Luata pentru Telefoane

Samsung GALAXY S11. O decizie foarte grea trebuie luata pentru telefoanele pe care compania coreeana le va lansa in prima parte a anului viitor pe piata, iar Samsung nu va ajunge foarte usor in pozitia de a o lua. Mai exact, cei de la Samsung trebuie sa decida daca in seria Samsung GALAXY S11 vor folosi in sfarsit acele ecrane de 90 Hz pe care le tot vand la diversi producatori, sau vor alege sa ofere in continuare o experienta inferioara.

Samsung GALAXY S11. Desi ecranele pe care Samsung le implementeaza in telefoanele proprii sunt net superioare tuturor celor care sunt implementate de catre competitori, au acest minus major. Ecranele care au rata de actualizare de 90 Hz pentru informatii ofera o experienta mult, mult mai fluida pentru folosirea Android, iar aici Samsung GALAXY S11 va avea un foarte mare dezanvantaj daca Samsung nu va folosi aceste ecrane rapide.

Samsung GALAXY S11. Decizia GREA ce Trebuie Luata pentru Telefoane

Samsung GALAXY S11. De ce Samsung nu a facut inca asta pentru ecranele telefoanelor sale este foarte greu de inteles in momentul de fata, mai ales ca deja produce pentru altii aceste tehnologii. E posibil ca Samsung sa fi dorit sa ii lase pe altii sa dea gres cu aceste tehnologii inainte de a le implementa in telefoanele sale, iar Samsung GALAXY S11, sau oricum se va numi viitorul telefon, ar putea beneficia de aceasta rata de refresh de 90 Hz, foarte utila.

Samsung GALAXY S11. Cei de la Apple au evitat deasemenea deocamdata sa ofere pentru seria iPhone o schimbare atat de importanta, insa telefoanele lor nu au aceeasi problema precum Android in ceea ce priveste fluiditatea. Desi mai mult ca sigur un ecran de 90 Hz ar aduce beneficii pentru iPhone, ele nu ar fi la fel de mari precum cele de care s-ar bucura telefoanele din seria Samsung GALAXY S11, daca l-ar avea.

Samsung GALAXY S11. Pana in primavara anului viitor, cand noile telefoane vor fi lansate, vom afla cu siguranta daca aceasta decizie grea a fost luata cu un final pozitiv pentru noi, sau nu.