iPhone 11 Pro NU a fost Gandit pentru a avea Performante de TOP

iPhone 11 Pro NU a fost Gandit pentru a avea Performante de TOP

iPhone 11 Pro, si celelalte modele de telefoane din serie, care au chip A13, nu au fost gandite de catre compania Apple pentru a avea performante de top, ceva ce surprinde intr-o era in care toti producatorii se lauda fix cu asta. Apple spune ca utilizatorii n-au nevoie de putere de procesare mai mare pentru a rula aplicatiile pentru iOS, cea oferita de vechiul chip A12 fiind suficienta, astfel ca procesorul din chip-ul A13 e gandit pentru altceva.

iPhone 11 Pro are procesorul gandit pentru eficienta energetica, nu pentru a oferi putere de procesare cat mai mare, iar asta ar trebui sa se vada in autonomia pe care o ofera telefoanele celor de la Apple. iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max sunt prezentate de catre Apple ca oferind minim 4/5 ore de autonomie in plus pentru baterie in comparatie cu modelele de anul trecut, bateriile avand capacitati mult mai mari pentru a sustine afirmatiile.

iPhone 11 Pro NU a fost Gandit pentru a avea Performante de TOP

iPhone 11 Pro are o baterie cu aproximativ 400 mAh mai mare decat cea a iPhone XS, in timp ce iPhone 11 Pro Max are una cu aproape 800 mAh mai mare decat cea a predecesorului sau. Sporul de autonomie anuntat de catre Apple pentru telefoanele sale e de cam 50% pentru fiecare model, deci mult mai mare decat cresterea procentuala a capacitatilor bateriilor, astfel ca restul vine mai mult ca sigur de la imbunatatirea eficientei energetice.

„Am îmbunătățit capacitățile noastre de text-vorbire iOS 13, astfel încât există o procesare mult mai naturală a limbajului și asta se face cu învățarea automată și motorul neural. Vorbim mult despre performanță în public. Dar realitatea este, noi o considerăm ca performanță pe watt. Îl privim drept eficiență energetică și, dacă construiți un design eficient, se întâmplă să construiți și un design performant. “

iPhone 11 Pro este primul model al iPhone care aduce o crestere atat de mare pentru autonomie in comparatie cu versiunea anterioara, ea fiind laudata de catre toti cei care au testat telefoanele primite de la Apple. Desigur ca si autonomia finala depinde de felul in care telefonul este folosit, dar iPhone 11 Pro pare sa rezolve una dintre marile probleme ale telefoanelor mobile, autonomia bateriei, si performantele au fost sacrificate pentru asta.

7 COMENTARII