Google Chrome are DOUA Noi Schimbari MARI pe PC, Telefoane

Google Chrome. Doua noi schimbari mari pentru PC-uri si telefoane au fost implementate de catre Google in browserul folosite de sute de milioane de oameni, iata care sunt.

Google Chrome are DOUA Noi Schimbari MARI pe PC, Telefoane

Google Chrome. Doua noi mari schimbari au fost implementate de catre compania Google pentru browserele care pot fi folosite pe PC-uri si telefoane, iar toata lumea trebuie sa stie despre noutatile aduse de catre ele. Incepem cu PC-urile, pentru care Google Chrome implementeaza o noua interfata pentru personalizarea temelor, astfel incat utilizatorii sa poata folosi mult mai usor temele oficiale pe care compania americana le are integrate chiar acum.

Google Chrome. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata noua interfata gandita de catre cei de la Google pentru personalizarea temelor care sunt disponibile, fie deja in mod oficial, fie prin instalare din magazinul lor. Interfata este foarte simpla de utilizat, permite controlarea forte rapida a tuturor optiunilor, si desigur ca Google Chrome afiseaza imediat interfata modificata, astfel incat sa putem vedea in doar cateva secunde cum va arata totul.

Google Chrome are DOUA Noi Schimbari MARI pe PC, Telefoane tema

Google Chrome are DOUA Noi Schimbari MARI pe PC, Telefoane

Google Chrome. Pe telefoane exista o alta schimbare importanta pe care compania Google o face pentru clientii sai, mai exact permite gruparea tab-urilor deschise deja, pentru a fi gasite mai usor. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a grupa diverse tab-uri deschise in Google Chrome prin simpla tragere a lor intr-un grup, iar mai apoi le vor si putea organiza pentru a le gasi mai usor cand vor sa acceseze un anumit website.

Google Chrome. Ideea este una foarte buna, si simplifica foarte mult modul in care sunt folosite tab-urile in cadrul browserului pentru telefoane, interfata pe care a oferit-o pana acum aplicatia nefiind productiva. Totusi cei din spatele Google Chrome au inteles ca e nevoie de mult mai mult, astfel ca le ofera utilizatorilor mai multa libertate in a-si aranja lucrurile exact asa cum au nevoie pentru a controla mult mai bine toate paginile web deschise deja in browser.