Windows 10: AVERTIZARE pentru 800 de MILIOANE de Utilizatori

Windows 10 are o avertizare foarte importanta lansata pentru 800 de milioane de utilizatori din lumea intreaga, iata ce trebuie sa stim chiar acum cu totii.

Windows 10 AVERTIZARE pentru 800 de MILIOANE de Utilizatori

Windows 10 are astazi parte de o avertizare foarte importanta pentru cele 800 de milioane de calculatoare pe care este instalat sistemul de operare, iar utilizatorii lor trebuie sa stie ce anume se intampla. Mai exact, cei de la Microsoft fac o modificare foarte serioasa pentru Windows 10 care schimba modul in care sunt realizate actualizarile pentru patch-urile ce sunt distribuite de catre compania americana pentru toate calculatoarele pe care pot fi instalate.

Windows 10 va avea acum afisate in meniuri separate actualizarile optionale pe care le putem instala pentru sistemul de operare, astfel incat utilizatorii sa nu le instaleze si pe acestea impreuna cu patch-urile principale. In general, actualizarile optionale pentru Windows 10 sunt cele pentru drivere, .NET Framework, sau diverse alte actualizari oferite de Microsoft, insa ele nu sunt neaparat necesare pentru buna functionare a calculatoarelor utilizatorilor.

Windows 10: AVERTIZARE pentru 800 de MILIOANE de Utilizatori

Windows 10 actualizari optionale
Noul meniu principal de actualizari pentru Windows 10.

Windows 10 va separa actualizarile optionale de cele de la Microsoft dupa cum puteti vedea in imaginile din acest articol, iar asta desi cele mai mari si mai recente probleme vin de la patch-urile americanilor, nu de la partenerii lor. Pentru a se asigura cei de la Microsoft ca Windows 10 nu va beneficia de prea multe actualizari optionale, va fi deasemenea inclusa si optiunea de a bloca instalarea de drivere pentru componentele calculatoarelor pe care le folosim.

Windows 10 actualizari optionale separate
Sectiunea separata pentru actualizarile optionale din Windows 10.

Windows 10 va avea toate aceste modificari implementate incepand cu actualizarea care va fi lansata in prima parte a anului viitor de catre cei de la Microsoft, astfel ca pana atunci vom afla in detaliu cat de mari sunt schimbarile. E greu de spus cum a ajuns Microsoft atat de greu la concluzia ca e nevoie sa segmenteze actualizarile optionale de cele necesare pentru Windows 10, insa e bine ca intr-un final a ajuns la concluzia ca trebuie sa le separe.

Windows 10 actualizari optionale blocate
Optiunea pentru blocare a instalarii de drivere optionale in Windows 10.

Windows 10 nu va avea aceste delimitari dezactivate prea curand, asa ca ramane doar sa vedem cat va dura pana cand ele vor fi oferite in mod oficial de catre compania americana.