Google Assistant are IN SFARSIT Parte de Modificarea MULT Asteptata

Google Assistant are in sfarsit implementata o modificare ceruta de foarte multa vreme de catre utilizatori, iata ce schimbari aduce pentru toata lumea acum.

Google Assistant are IN SFARSIT Parte de Modificarea MULT Asteptata

Google Assistant este cel mai bun asistent personal de pe planeta, conform unei varietati de teste facute in comparatie cu Siri, Amazon Alexa, sau chiar Cortana, reusind sa le depaseasca pe toate. Pentru ca Google Assistant este atat de important, cei de la Google au facut doua modificari pentru asistentul lor personal, una dintre ele fiind extrem de importanta in ceea ce priveste folosirea constanta a asistentului personal de pe telefoane sau boxe inteligente.

Google Assistant a recunoscut acum cateva saptamani ca asculta unele dintre inregistrarile facute de catre asistent pentru comenzile vocale rulate de catre utilizatorii sai, asa cum fac Apple, Amazon, sau Microsoft. Avand in vedere ca lumea s-a infuriat cand a auzit ceea ce se intampla cu comenzile rulate prin Google Assistant, cei de la Google au promis ca vor opri practica, iar acum au facut o modificare menita sa linisteasca utilizatorii din intreaga lume.

Google Assistant are IN SFARSIT Parte de Modificarea MULT Asteptata

Google Assistant nu va mai inregistra utilizatorii in mod predefinit, astfel ca toti cei care vor sa aiba comenzile vocale inregistrate vor trebui sa activeze manual optiunea, iar ele vor fi trimise catre serverele Google. Modificarea are menirea de a linisti lumea care crede ca aceste inregistrari facute prin Google Assistant ajung in serverele Google cu informatii sensibile care n-ar trebui sa fie analizate de catre cei la care sunt trimise.

Google Assistant are deasemenea o alta modificare implementata, aceasta fiind facuta pentru a reduce sensitivitatea functiei Hey Google, cea care activeaza interfata prin care se preiau comenzile vocale. Asta inseamna ca nu orice fel de comanda Hey Google rostita de catre utilizator va activa in mod automat si Google Assistant, ceea ce este o veste buna, deoarece asistentul nu se va mai activa in mod subit si din greseala.

Google Assistant are aceste modificari anuntate deja, si vor fi disponibile pentru toata lumea in perioada urmatoare, astfel ca oricine se va putea bucura de ele fara probleme.