Huawei MATE 30 Pro: Cat de USOR pot fi Instalate Serviciile si Aplicatiile Google (VIDEO)

Huawei MATE 30 Pro poate avea destul de usor instalate aplicatiile si serviciile Google, insa cu foarte mari riscuri pentru utilizatorii telefoanelor.

Huawei MATE 30 Pro va fi lansat fara aplicatiile si serviciile Google, iar asta pentru ca SUA nu permite licentierea lor de catre compania americana, deci utilizatorii vor fi obligati sa gaseasca alternative, sau sa foloseasca un truc. In clipul video de mai sus aveti o demonstratie pentru modul in care pe Huawei MATE 30 Pro pot fi instalate aplicatiile si serviciile Google, insa totul cu acceptarea faptului ca veti folosi aplicatii de baza modificate de catre chinezi.

Huawei MATE 30 Pro nu are Google Play Store, Google Play Services, plus multe alte servicii si aplicatii care vin in mod normal cu sistemul de operare Android 10, dar in clipul video de mai sus exista si o solutie. Problema este ca trebuie sa instalati tot pachetul de servicii si aplicatii Google pe Huawei MATE 30 Pro de pe un website dubios din China, cu totul prezentat in Chineza, fara sa stiti foarte clar ce se intampla in telefoanele voastre dupa instalare.

Huawei MATE 30 Pro: Cat de USOR pot fi Instalate Serviciile si Aplicatiile Google (VIDEO)

Huawei MATE 30 Pro nu va avea nici o experienta chiar atat de buna pentru instalarea aplicatiilor din Google Play Store, dupa ce va logati acolo intr-o aplicatie modificata de chinezi si datele voastre cel mai probabil vor ajunge la chinezi. Trecand peste faptul ca va oferiti datele personale, si va pot fi furati bani, eventual, folosind aceasta metoda, dupa instalarea Google Play Store pe Huawei MATE 30 Pro, va fi necesara repornirea telefonului.

Huawei MATE 30 Pro va necesita cate o repornire aproape dupa fiecare instalare a unei aplicatii din Google Play Store, iar asta pentru ca trucul acesta reprezinta o fortare a lucrurilor si nu ceva normal. Solutia aceasta pentru Huawei MATE 30 Pro este una pe care cei care n-au date de pierdut o pot aplica, insa daca aveti aplicatii bancare, conturi importante, sau bani in conturi, e foarte recomandat sa nu o folositi vreodata.

Huawei MATE 30 Pro va fi vandut fara aplicatii si servicii Google in unele tari de pe glob in urmatoarele luni, iar in Europa ar putea sa nu ajunga prea curand din cauza modului in care are instalat Android 10.