NEBUNIA Samsung GALAXY S11 ce DISTRUGE iPhone 11 Pro, Huawei P40 Pro

Samsung GALAXY S11 va veni cu o nebunie in premiera care va distruge Huawei P40 Pro si iPhone 11 Pro chiar din momentul lansarii, iata ce se va schimba radical.

Samsung GALAXY S11 nebunie

Samsung GALAXY S11 va veni cu o nebunie care va lovi foarte serios in iPhone 11 Pro si Huawei P40 Pro in momentul in care noul telefon va fi pus in vanzare pentru clientii din intreaga lume. V-am vorbit zilele trecute despre faptul ca in Samsung GALAXY S11 va fi integrat un nou cititor de amprente care va acoperi o regiune aproape dubla din ecranul telefonului pentru scanarea mai rapida si mai exacta a amprentelor utilizatorilor, la nevoie.

Samsung GALAXY S11, spre deosebire de Samsung GALAXY S10 care are si reduceri foarte mari in aceasta pagina, nu va mai obliga utilizatorii sa-si scaneze amprentele intr-o regiune foarte mica din ecran, ceea ce nu e prea bine. Pentru ca experienta de utilizare a actualelor telefoane ale companiei coreene nu este una chiar atat de buna, in Samsung GALAXY S11 va fi impusa aceasta modificare, iar iPhone 11 Pro, Huawei P40 Pro n-o vor avea.

NEBUNIA Samsung GALAXY S11 ce DISTRUGE iPhone 11 Pro, Huawei P40 Pro

Samsung GALAXY S11 ar urma sa aiba o regiune de 64 mm² din ecran in care se va putea scana amprenta, adica 6.4 cm², astfel ca degetele vor putea fi plasate mult mai relaxat si in regiuni mai mari fara probleme. Deocamdata nu se stie foarte bine ce fel de tehnologie va fi folosita pentru a extinde zona de citire a amprentelor din Samsung GALAXY S11, dar e 100% clar faptul ca noul cititor de amprente va fi tot ultrasonic, si nu optic.

Samsung GALAXY S11 va aduce o premiera in industria smartphone, iar pentru Huawei P40 Pro ea nu este anuntata, iPhone 11 Pro fiind deja lansat, si nu are tehnologia implementata de catre cei de la Apple. E greu de crezut ca pana cand Samsung GALAXY S11 va fi lansat vor veni telefoane chinezesti in care va fi implementata o tehnologie de acest gen, vasta majoritate folosit oricum cititoare optice, pentru ca sunt mult mai ieftine.

Samsung GALAXY S11 cu aceasta schimbare complet nebuna din ecran va fi lansat in cursul primaverii anului 2020, cel mai probabil in martie, dupa o prezentare programata in februarie.