Huawei P40 PRO va avea in mod SIGUR Aceste Doua MARI SURPRIZE

Huawei P40 PRO va avea in mod sigur aceste doua mari surprize pregatite de catre compania chinezeasca, iata de ce se vor putea bucura toti clientii.

Huawei P40 PRO surprize

Huawei P40 PRO va fi lansat de catre compania Huawei in primavara anului viitor, iar desi dezvaluirea va avea loc in primavara anului viitor, putem fi deja siguri de doua surprize care vor fi oferite in mod sigur. In primul rand, este mai mult decat clar faptul ca Huawei P40 PRO va avea integrat noul chip Kirin 990 pe care il vedem acum pentru Huawei Mate 30 Pro, acesta urmand a aduce performante superioare celor pe care le ofera seria P30 pentru clienti.

Huawei P40 PRO va avea in mod sigur acest chip deoarece el vine la pachet cu o alta surpriza foarte importanta, implementarea conectivitatii 5G pentru utilizatorii din intreaga asa cum avem si in seria Mate 30 Pro. Acest nou chip Kirin 990 are integrate toate cele necesare pentru a oferi conectivitate 5G pentru toate telefoanele in care este implementat, inclusiv pentru Huawei P40 PRO, astfel ca telefoanele se vor putea coneta si la aceste retele.

Huawei P40 PRO va avea in mod SIGUR Aceste Doua MARI SURPRIZE

Huawei P40 PRO urmeaza sa ofere, practic, tot ceea ce isi doresc fanii companiei chinezesti de la un asemenea telefon, deci vorbim despre tot ceea ce ii trebuie pentru a avea succes, oarecum. Huawei P40 PRO va veni cu unele dintre noutatile pe care toata lumea le asteapta si le doreste, insa fara aplicatii si servicii de la Google, ceea ce va fi o problema serioasa, dar in final clientii deci daca produsele merita cumparate asa, sa nu.

Huawei P40 PRO va avea si un ecran cu rata de refresh de 90 Hz, ceea ce e absolut necesar pentru o experienta cat mai buna in Android, iar chip-ul Kirin 990 va putea sustine fara probleme performantele ridicate. Huawei P40 PRO va avea deasemenea si un sistem de incarcare rapida mai performant, plus un sistem mai rapid de incarcare wireless, toate schimbarile fiind oferite pentru ca oamenii sa cumpere telefoanele.

Huawei P40 PRO va fi lansat in primavara anului viitor, il putem astepta undeva prin marte, asa ca ramane doar sa vedem ce alte noutati importante vor fi dezvaluite pana atunci.