LOVITURA Samsung GALAXY S11 in LUPTA cu iPhone 11, Huawei

Samsung GALAXY S11 pregateste o lovitura dura in lupta cu iPhone 11, telefoanele Huawei, iata cum s-a gandit Samsung sa-si distruga toti competitorii.

Samsung GALAXY S11 lupta iphone 11 huawei

Samsung GALAXY S11 va fi telefonul telefonul cu care Samsung isi va asuma un risc foarte important numai pentru a reusi sa le ofere clientilor ceea ce merita cu adevarat de la produsele sale. Mai exact, Samsung GALAXY S11 ar trebui sa vina cu un nou tip de chip Exynos care are procesorul dezvoltat in baza altor standarde decat pana in prezent, cei de la Samsung ramanand cu mult in urma Apple si Huawei din acest punct de vedere.

Samsung GALAXY S11 va avea un chip Exynos care are procesoare bazate tot pe tehnologia ARM, insa se pare ca Samsung vrea sa faca schimbari pentru modul in care sunt gandite aceste procesoare. Pana acum procesoarele din chip-urile Exynos au avut performante si eficienta energetica net inferioare procesoarelor de la Qualcomm, Apple, Huawei, desi au aceeasi arhitectura, iar cu Samsung GALAXY S11 lucrurile s-ar putea schimba.

LOVITURA Samsung GALAXY S11 in LUPTA cu iPhone 11, Huawei

Samsung GALAXY S11 ar putea fi primul telefon al Samsung care nu are performanta si autonomie inferioare de la chip-ul Exynos in comparatie cu cel Qualcomm, asa cum se intampla acum. In momentul de fata experienta de care beneficiaza clientii de telefoane Samsung e mult diferita in functie de ce procesor au, dar cu Samsung GALAXY S11 coreenii par sa vrea sa schimbe strategia si sa le ofere tuturor clientilor fix aceeasi experienta finala.

Samsung GALAXY S11 va avea cu siguranta noul chip Qualcomm Snapdragon 865, insa si un nou chip Exynos 9830, doar ca al doilea ar trebui sa fie mult mai bine gandit pentru ceea ce au nevoie oamenii. Asta inseamna ca Samsung GALAXY S11 va oferi aceeasi putere de procesare si aceeasi autonomie cu chip-ul Exynos in raport cu cel al Qualcomm, iar promisiunile coreenilor nu vor mai fi atat de departe de realitate.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat in primavara anului viitor, iar noul chip Exynos va fi anuntat din timp de catre coreeni, astfel ca toata lumea va sti exact la ce sa se astepte de la noutati.