Huawei MATE 40 Pro va ATACA si iPhone 12 cu Toata PUTEREA

Huawei MATE 40 Pro va ataca si iPhone 12 cu toata puterea sa, iata ce a pregatit compania Huawei pentru a concura mai eficient cu Apple din 2020.

Huawei MATE 40 Pro ataca iphone 12

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat in cursul anului viitor de catre compania chinezeasca, iar dejaau inceput sa apara si primele informatii cu privire la noutatile pe care le va aduce pentru clienti. Prima schimbare foarte mare de care va avea parte Huawei MATE 40 Pro este implementarea unui nou chip Kirin 1000 care va fi produs cu un proces de fabricatie de 5nm, iPhone 12 avand ceva similar.

Huawei MATE 40 Pro va ataca iPhone 12 cu toata puterea sa de procesare, iar asta pentru ca in noul telefon al companiei Apple este asteptata implementarea unui procesor produs cu un proces de fabricatie similar. Viitorul chip A14 al companiei Apple ar trebui sa aiba la baza tot un proces de fabricatie 5nm, iar implementarea sa in iPhone 12 va aduce mai mult ca sigur tehnologia inclusiv in Huawei MATE 40 Pro, lansarile lor fiind apropiate.

Huawei MATE 40 Pro va ATACA si iPhone 12 cu Toata PUTEREA

Huawei MATE 40 Pro va avea viitorul chip Kirin 1000 produs tot de catre cei de la TSMC, companie taiwaneza care produce in exclusivitate procesoarele pentru Apple, deci si cele pentru iPhone 12. Taiwanezii au oferit atat pentru Apple, cat si pentru Huawei tehnologiile inovatoare pentru fabricarea de procesoare, deci Huawei MATE 40 Pro si iPhone 12 vor fi egale din acest punct, de vedere, dar performantele pe care le vor avea vor fi diferite.

Huawei MATE 40 Pro nu va avea performante egale cu cele ale iPhone 12, asa cum actualele serii de telefoane ale celor doua companii au performante diferite, desi au procesoarele produse cu aceleasi tehnologii. Apple ofera performante mult mai bune pentru procesoarele telefoanelor sale deoarece e mai buna in a le dezvolta, iar Huawei MATE 40 Pro va avea un mare dezavantaj in ceea ce priveste puterea de procesare, cee ace nu e tocmai nou.

Huawei MATE 40 Pro va aduce alte inovatii intr-o incercare de a compensa faptul ca nu va putea egala iPhone 12 in puterea de procesare, dar desigur ca acestea sunt lucruri complet diferite, in final.