Noul Huawei P30 Pro este LANSAT cu o foarte mare SURPRIZA

Huawei P30 Pro a fost lansat intr-o noua versiune de catre compania Huawei, iar pentru punerea in vanzare compania chinezeasca a ales inclusiv sa reduca preturile.

Huawei P30 Pro reduceri

Huawei P30 Pro a fost lansat intr-o versiune refacuta de catre compania chinezeasca Huawei, o serie de modificari de design fiind implementate pentru ca Android 10 sa poata fi oferit in continuare in aceste produse. Atingandu-si scopul, chinezii de la Huawei s-au gandit ca n-ar strica sa profite de ultimul lor telefon care are Android 10 util, astfel ca au lansat noua versiune a telefoanelor Huawei P30 Pro cu o reducere substantiala, si modelele din Romania sunt disponibile in aceasta pagina.

Huawei P30 Pro a fost lansat recent in versiunea noua in Marea Britanie, iar conform preturilor de acolo, s-a aplicat o reducere de cam 100 de lire in raport cu pretul pe care telefoanele initiale l-au avut la lansare. Reducerea de 100 de lire pentru telefoanele Huawei P30 Pro vine la destul timp dupa ce unitatile au fost puse in vanzare, dar si pentru ca Huawei Mate 30 Pro nu poate fi lansat in Europa, deci alternative nu exista pentru clienti.

Noul Huawei P30 Pro este LANSAT cu o foarte mare SURPRIZA

Huawei P30 Pro ramane acum singurul telefon premium pe care cei de la Huawei il au la vanzare, deci trebuie sa scoata tot ceea ce pot din el, adica sa il vanda la preturi suficient de bune incat sa atraga clienti. Huawei pierde bani din cauza faptului ca nu poate lansa seria Huawei Mate 30 Pro, astfel ca ieftineste Huawei P30 Pro cat de mult poate, astfel incat fanii sai sa aleaga aceste modele, stiind ca altele noi nu vor mai veni prea curand.

Huawei P30 Pro este un telefon decent, are performante mai proaste decat Noul Huawei Mate 30 Pro, o camera mai slaba, dar Huawei nu vrea ca fanii sa treaca la iPhone, sau telefoanele de la Samsung. Huawei P30 Pro va fi mai mult ca sigur redus si mai mult in alte zone de pe glob, telefoanele avand deja reduceri in unele tari, dar probabil ca ele vor fi crescute, inclusiv in Romania, iar asta pentru ca altfel ar putea fi trecute cu vederea de multa lume.

Huawei P30 Pro este departe de a mai avea puterea de “atractie” din primavara, cand a fost lansat, dar inca mai exista oameni interesati sa-l cumpere.