Huawei P30 PRO vs iPhone 11 Pro vs Note 10 vs Pixel 3: Comparatia CAMERELOR (VIDEO)

Huawei P30 PRO, iPhone 11 Pro, Samsung GALAXY Note 10 Plus, Google Pixel au camerele comparate pentru functia Night Mode, iata care face pozele mai bune.

Huawei P30 PRO, iPhone 11 Pro, Samsung GALAXY Note 10 Plus, Google Pixel 3 au camerele comparate intr-un test extrem de interesant care incearca sa ne arate care dintre cele trei telefoane are camera cea mai buna. Dupa cum prea bine stiti deja, doar Google Pixel 3 are o camera standard, in rest celelalte telefoane au cate cel putin trei senzorid e imagine, iPhone 11 Pro fiind singurul cu trei, Huawei P30 Pro si Samsung GALAXY Note 10 Plus avand cate 4.

Samsung GALAXY Note 10 Plus este telefonul care are cel mai mare scor DxoMark in momentul de fata, Huawei P30 PRO urmandu-l indeaproape, Google Pixel 3 fiind la o oarecare distanta, iar iPhone 11 Pro n-a fost testat. In testul din clipul video de mai sus, care e in rusa, veti vedea care dintre cele patru telefoane face cele mai bune poze folosind functia Night Mode, iar dupa cum veti observa, diferentele nu sunt “de la cer la Pamant” tot timpul.

Huawei P30 PRO vs iPhone 11 Pro vs Note 10 vs Pixel 3: Comparatia CAMERELOR (VIDEO)

Huawei P30 PRO nu are cel mai bun Night Mode, Google Pixel 3 fiind telefonul care ar avea cea mai buna functie de acest gen, insa nici iPhone 11 Pro nu e chiar atat de departe cu noua sa functionalitate. Samsung GALAXY Note 10 Plus are deasemenea o functie foarte buna care transforma noaptea in zi la nevoie, iar asa vedem ca producatorii a reusit sa le ofere clientilor o experienta foarte buna in inregistrarea de poze noaptea.

Daca e sa fim sinceri, Huawei P30 PRO si iPhone 11 Pro par sa faca pozele care prezinta realitatea cel mai bune, in cazul Night Mode, in timp ce Samsung GALAXY Note 10 Plus si Google Pixel 3 le satureaza mult. Desigur ca asta tine in principal de software-ul folosit pentru fiecare telefon in parte, insa cand vine vorba de detalii puteti vedea in explicaitile oferite care telefon e capabil sa faca pozele cele mai bune.

iPhone 11 Pro are o functie foarte buna pentru clientii Apple, ea difera intr-o anumita masura de ceea ce este oferit in Huawei P30 Pro, Samsung GALAXY Note 10 Plus si Google Pixel 3, dar are si detalii mai bune.