Politia Romana: AVERTISMENT IMPORTANT pentru TOTI Romanii

Politia Romana lanseaza un avertisment foarte important in Romania, iata ce se intampla fara ca noi sa stim, si de ce trebuie sa anuntam autoritatile.

Politia Romana abuzuri sexuale copii

Politia Romana a lansat astazi un avertisment foarte important pentru toti romanii, aducandu-ne tuturor in atentie faptul ca pe internet sunt transmise tot mai des imagini cu abuzuri sexuale comise impotriva miniorilor. Conform celor din Politia Romana, vorbim despre oameni care transmit live pe internet aceste abuzuri sexuale comise impotriva minorilor, si desigur ca vorbim despre infractiuni care sunt pedepsite de legea din Romania.

Politia Romana sustine ca vorbim despre tot mai multi oameni care fac ceva similar videochat-ului, adica transmit live abuzurile sexuale asupra copiilor si castiga bani din aceasta practica oribila. Desi pana acum majoritatea acestor oameni doar publicau contra-cost imagini cu pornografie infantila, acum prefera sa faca streaming live cu abuzurile sexuale, mai mult ca sigur si deoarece castiga mult mai multi bani din asta.

Politia Romana: AVERTISMENT IMPORTANT pentru TOTI Romanii

Politia Romana spune ca este dificil de descoperit o persoana care face asemenea practici, si ca in general e nevoie de denuntare din partea unor persoane apropiate care observa ceea ce se intampla. Dupa denunt, Politia Romana se concentreaza pe stoparea activitatii, care pentru ca se intampla online, nu ramane inregistrata undeva, insa ea poate fi interceptata de catre ofiterii de politie pentru ca victima sa fie salvata.

“Ce am observat cu privire la abuzurile care aveau loc împotriva copiilor, ultimele tendinţe, sunt “live streaming”. “Live streaming” înseamnă efectuarea unor activităţi care pot fi considerate abuz împotriva copilului, care sunt transmise live on-line, în timp real, către diferiţi useri care plătesc pentru acest tip de practică. Există şi în timp real, există şi înregistrarea filmării şi comercializarea acestei înregistrări.”

Politia Romana spune ca in asemenea cazuri nu se preocupa prea mult de inregistrarea abuzurilor sexuale, ci se concentreaza in principal pe prevenirea lor, sau oprirea chiar in timp ce se intampla. Chiar daca Politia Romana ajunge uneori la victime, problema cea mai mare sta mai totdeauna la descoperirea actelor de acest gen, totul fiind extrem de dificil de realizat fara denunturi prealabile.

Politia Romana face apel si la toata lumea care stie persoane ce fac asemenea practici sa denunte la autoritati tot ceea ce se intampla pentru ca victimele sa poata fi salvate in timp util.