Lansarea Huawei MATE 30 Pro facuta cu o OBLIGATIE PENIBILA

Huawei MATE 30 Pro a fost lansat intr-o noua tara, insa vine cu o obligatie penibila si incredibila din partea companiei Huawei, iata cele cere clientilor.

Huawei MATE 30 Pro lansare obligatie

Huawei MATE 30 Pro a fost in sfarsit lansat intr-o alta tara in afara Chinei, insa totul vine cu o obligatie incredibila care este impusa pentru cei ce vor sa cumpere telefonul. Mai exact, Huawei MATE 30 Pro este vandut in Malaezia de zilele trecute, insa doar cei care au mai cumparat cel putin alte doua telefoane din seria Mate pot cumpara noul model de smartphone al companiei chinezesti, ceea ce este complet stupid si nemaiauzit.

Huawei MATE 30 Pro este vandut acolo tot cu Android 10, dar tot fara serviciile si aplicatiile celor de la Google, avand in schimb Huawei Mobile Service, sau HMS. Persoanele care vor sa cumpere Huawei MATE 30 Pro trebuie sa confirme inainte de achizitie faptul ca stiu ce inseamna acest nou HMS, dar si ca nu vor putea folosi serviciile si aplicatiile celor de la Google, totul probabil pentru a nu returna mai apoi telefoanele.

Lansarea Huawei MATE 30 Pro facuta cu o OBLIGATIE PENIBILA

Huawei MATE 30 Pro HMS
Explicatia implementarii Huawei Mobile Servcice in Huawei MATE 30 Pro.

Huawei MATE 30 Pro va putea fi mai apoi comandat doar daca utilizatorii confirma faptul ca mai detin cel putin doua telefoane din seria Mate facandu-le o poza, trimitand o copie a facturii de achizitie, sau facand o poza care are watermark aplicat de ele. Aceasta obligatie impusa la achizitia Huawei MATE 30 Pro este ceva ce pana acum compania chinezeasca nu a mai impus, insa din cate stiu, nicio alta companie nu a mai facut asta.

Huawei MATE 30 Pro dovada achizitie

Huawei MATE 30 Pro este lansat intr-o perioada in care compania Huawei are probleme foarte mari, insa ceea ce le este cerut clientilor e foarte departe de a fi normal, iar aici sta practic marea problema. Nu m-ar mira ca Huawei MATE 30 Pro sa fie vandut si in alte tari cu aceasta obligatie, mai ales ca Malaezia e prima dupa China in care este distribuit, si totul se face in acest mod foarte neobisnuit, dar fara indoiala cu un scop clar.

Huawei MATE 30 Pro nu este deocamdata anuntat pentru vanzare si in Europa, din cauza sanctiunilor din SUA si lipsa aplicatiilor, sau licentelor Android 10, astfel ca nu asteptati prea mult dupa el.

3 COMENTARII

  1. Corect,plus se asta chiar dacă se punea in vânzare și in UE ni știu câți l-ar fi cumpărat la 1000+€ fără aplicațiile celor de la google pe el.

  2. Ma indoiesc ca le-ar merge figura asta penibila si in EU. Aici ai dreptul de retur FARA comentarii, daca te incadrezi in perioada legala de la achizitie.

  3. Corect,plus se asta chiar dacă se punea in vânzare și in UE ni știu câți l-ar fi cumpărat la 1000+€ fără aplicațiile celor de la google pe el.