Priveste un Samsung GALAXY Fold PLIAT pana e DISTRUS (VIDEO)

Samsung GALAXY Fold trece iar printr-un test extrem de pliere si ne arata ca Samsung nu-si poate indeplini promisiunile privind rezistenta telefonului sau.

Samsung GALAXY Fold a fost trecut de catre americani printr-un test extrem de interesant care ne-a aratat cat de mult poate rezista balamaua telefonului cand vine vorba despre plierea constanta, iar rezultatul e interesant. Cei de la Samsung au anuntat ca au testat Samsung GALAXY Fold, si ca telefonul poate fi pliat de 200.000 de ori inainte sa se strice, insa testele facute pana in momentul de fata au aratat ca afirmatiile sale sunt complet false.

Samsung GALAXY Fold a fost trecut zilele trecute printr-un test de pliere care i-a distrus balamaua dupa aproximativ 20.000 de plieri, de 10 ori mai putin decat promite Samsung, si de 6 ori mai putin decat ce vede acum. In testul de mai sus puteti vedea un Samsung GALAXY Fold care este pliat de 120.000 de ori inainte de a avea ecranul distrus pana in punctul in care trebuie inlocuit pentru a putea fi folosit de catre utilizator in mod normal.

Priveste un Samsung GALAXY Fold PLIAT pana e DISTRUS (VIDEO)

Samsung GALAXY Fold a avut intr-un test anterior un grup de pixeli distrusi dupa doar 20.000 de plieri, iar la 40.000 de plieri ecranul a refuzat sa mai functioneze, dar dupa o noapte de pauza a revenit la normal. Dupa 120.000 de plieri balamaua a inceput sa aiba primele probleme de functionare, iar dincolo de acel punct testul nu a mai fost dus la indeplinire pentru ca nu mai avea vreun rost, folosirea sa normala fiind imposibila.

Samsung GALAXY Fold rezista mult mai bine in acest test, fara probleme cu ecranul pana la 120.000 de plieri, ceea ce e o veste foarte buna, pentru ca va putea fi folosit timp de cam 2 ani fara probleme. Samsung a estimat ca oamenii isi vor plia telefoanele de 80/200 de ori pe zi, deci Samsung GALAXY Fold poate avea pana la 100.000/140.000 de plieri in 2 ani de folosire, iar in aceste aconditii ar trebui sa reziste fara probleme.

Samsung GALAXY Fold este un telefon scump, costa 2000 de dolari, iar desi in teste balamaua sa rezista, ecranul trebuie protejat foarte bine pentru ca e fragil si greu de inlocuit.