iOS 13: Doua SCHIMBARI care ENERVEAZA Utilizatorii iPhone (VIDEO)

iOS 13 a fost lansat de catre compania Apple cu foarte multe schimbari pentru toti cei care-i folosesc telefoanele si tabletele in momentul de fata, iar doua dintre ele enerveaza lumea mai mult decat altele. Incepe cu faptul ca in iOS 13 cei de la Apple au eliminat 3D Touch, astfel ca vechea functionalitate este modificata, si desi in general lumea nu prea e suparata, cand vine vorba despre ecranul principal de aplicatii, situatia e complet diferita.

iOS 13 nu mai permite rearanjarea aplicatiilor din ecranul principal prin simpla apasare indelungata pe ecranul telefoanelor fara a ridica degetul, aceasta actiune declansand ceea ce in trecut era oferit pentru 3D Touch. Pentru a rearanja acum aplicatiile, utilizatorii trebuie sa aleaga una dintre noile actiuni afisate pe ecran, iar lumea e suparata din cauza faptului ca nu mai poate face lucrurile la fel de usor precum in cursul anilor trecuti.

iOS 13: Doua SCHIMBARI care ENERVEAZA Utilizatorii iPhone (VIDEO)

A doua schimbare are legatura cu scrierea de texte in iOS 13, iar asta deoarece Apple a eliminat lupa care aparea pana acum cand incercam sa mutam cursorul de scriere undeva unde doream sa facem o corectie. Acum Apple a schimbat totul, astfel ca scrierea se poate face si prin apasarea indelunga a tastaturii virtuale si miscarea degetelor pe ea, insa acelasi lucru permite inclusiv miscarea cursorului de scriere oriunde dorim noi.

iOS 13 are, in mod teoretic, simplificat sistemul de scriere al textelor prin implementarea acestei modificari, insa in realitate mai mult incurca lumea, care acum este obligata sa se obisnuiasca cu un mod complet nou de folosire. Desigur ca utilizatorii se vor obisnui intr-un final si cu acest lucru, insa pana atunci se vor plange in continuare de modificarile pe care cei de la Apple le-au facut pentru iDevice-urile care ruleaza iOS 13 in acest moment.

Voi ce parere veti despre aceste modificari din iOS 13 ?