Huawei P40 Pro va ULUI Intreaga Lume cu o SURPRIZA UIMITOARE

Huawei P40 Pro va ului intreaga lume cu o surpriza foarte importanta care este pregatita pentru implementare, iata ce va aduce nou telefonul mobil.

Huawei P40 Pro camera sub ecran

Huawei P40 Pro este preagatit pentru lansare in primavara anului viitor, si se pare ca va avea implementata o surpriza uimitoare pentru intreaga lume, una pe care o avusem zvonita pentru implementare in Samsung GALAXY S11. Acum cateva saptamani au aparut primele informatii care sugerau faptul ca Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba o camera integrata sub ecranul sau, insa se pare ca Huawei P40 Pro o va avea, si nu telefonul coreenilor.

Huawei P40 Pro are aceasta schimbare extrem de importanta prezentata intr-un nou brevet de inventie care a fost inregistrat companiei chinezesti, iar Samsung GALAXY S11 nu ar urma sa aiba aceasta inovatie disponibila. Practic, Huawei P40 Pro ar urma sa ramana fara decupajul din partea superioara a ecranului, intreaga sa camera frontala urmand a fi ascunsa sub ecran, in timp ce difuzorul va disparea in totalitate, ca in alte telefoane.

Huawei P40 Pro va ULUI Intreaga Lume cu o SURPRIZA UIMITOARE

Huawei P40 Pro va avea nu doar camera integrata sub ecran, ci si toti senzorii de proximitate, lumina ambientala, etc, totul in ideea de a imbunatati radical design-ul pe care-l ofera telefonul pentru clienti. Desigur ca functionalitatea nu este stricata de o asemenea modificare pentru ecranul si camera frontala a Huawei P40 Pro, insa inovatia in sine va atrage atentia tuturor celor care asteapta sa vada si asa ceva implementat in propriul dispozitiv mobil.

Huawei P40 Pro ar fi si primul smartphone care ar avea o camera integrata in ecran, dar asta numai daca nu cumva vreun alt producator chinez ar implementa o asemenea modificare radicala pentru telefoanele proprii. In Samsung GALAXY S11 nu va fi implementat o asemenea modificare deoarece tehnologia nu ar fi pregatita pentru implementare, nici la anul, insa poate ca in Huawei P40 Pro va fi integrat ceva superior, care sa permita folosirea in conditii bune.

Huawei P40 Pro va fi lansat in primavara anului viitor de catre compania chinezeasca, si mai mult ca sigur va veni cu alte schimbari foarte importante care-l vor face interesant pentru multi clienti.