In Google Maps a fost LANSATA Azi o SCHIMBARE MAJORA (VIDEO)

Google Maps are o functie foarte importanta lansata pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata de ce ne putem bucura de la compania Google pe telefoane.

Google Maps INCOGNITO MODE

Google Maps are lansat astazi noul Incognito Mode despre care v-am vorbit acum cateva saptamani cand v-am spus ca se pregateste punerea sa in distributie, iar acest lucru s-a intamplat intr-un final. Cei de la Google prezinta mai jos modul in care functioneaza in cadrul Google Maps acest nou Incognito Mode, el fiind gandit pentru a oferi fix aceeasi functionalitate precum cel care este disponibil in cadrul Google Chrome.

Google Maps le permite de acum utilizatorilor sai sa caute orice fel de adrese, si sa beneficieze de navigare ghidata catre ele fara ca vreuna dintre actiuni sa ramana salvata in istoricul din aplicatie. Schimbarea este una foarte buna, pentru ca foarte multa lume a cerut sa aiba parte de mai multa intimitate in cadrul Google Maps, iar acest lucru se va intampla de acum, insa ramane de vazut in ce masura nu se vor salva unele date.

In Google Maps a fost LANSATA Azi o SCHIMBARE MAJORA (VIDEO)

Google Maps permite activarea acestui mod de folosire prin simpla apasare a iconitei care permite vizualizarea informatiilor din profil, iar acolo veti vedea optiunea de a activa Incognito Mode. In clipul video de mai jos puteti vedea o demonstratie a modului in care aceasta noua functie pentru Google Maps poate fi folosita, iar totul este la fel de simplu precum in cazul altor functii implementate de catre cei de la Google in alte aplicatii.

Google Maps a avut acest Incognito Mode prezentat in luna mai in cadrul conferintei Google I/O, insa lansarea sa pare sa fi durat mai mult decat si-ar fi dorit americanii, asa ca e disponibila abia de acum. Google Maps are incepand de astazi distribuita noua functie in aplicatia pentru Android din lumea intreaga, deci unii utilizatori o vor vedea de acum, iar altii undeva in  cursul urmatoarei luni, desigur ca in mod treptat.

Google Maps va oferi aceasta functie inclusiv in aplicatia pentru iOS, dar deocamdata nu se stie foarte clar cam cand ar putea ajunge totul si la utilizatorii cu telefoane iPhone.