Android 10: 10 Functii NOI in Samsung GALAXY S10 Plus cu One UI 2.0

Android 10 are parte de o prima prezentare pe Samsung GALAXY S10 Plus, impreuna cu 10 functii noi care sunt aduse pentru utilizatorii din lumea intreaga acum.

Android 10 a fost instalat deja pe un Samsung GALAXY S10 Plus care este folosit pentru a dezvalui noutatile pe care One UI 2.0 le aduce pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar mai sus le puteti vedea. Vorbim despre o serie de schimbari foarte interesante pe care Samsung GALAXY S10 Plus le are in One UI 2.0, dar unele dintre ele vin la pachet cu Android 10, cei de la Google implementand o varietate de schimbari pe telefoane.

Android 10 aduce dark mode nativ pentru Samsung GALAXY S10 Plus multumita celor de la Google, astfel ca toata interfata One UI 2.0 ar trebui sa fie mult mai placut de folosit pe telefoane. Interesant este ca Samsung GALAXY S10 Plus nu are schimbat inca in Android 10 sistemul de navigare prin gesturi, dar Google ii va obliga pe cei de la Samsung sa afiseze doar sistemul nativ, fara cel care este folosit in One UI 1.0 pentru telefoane.

Android 10: 10 Functii NOI in Samsung GALAXY S10 Plus cu One UI 2.0

Android 10 aduce pe Samsung GALAXY S10 Plus inclusiv imbunatatiri pentru sistemul  de securitate biometrica, astfel ca utilizatorii ar trebui sa aiba parte de protectie mai buna pentru datele din terminale. Mai mult decat atat, multumita Android 10, acum Samsung GALAXY S10 Plus are si alerte pentru aplicatiile care acceseaza in mod incorect datele din telefoane, ceea ce ar trebui sa permita restrictionarea mult mai rapida in multe cazuri.

Android 10 aduce pe Samsung GALAXY S10 Plus inclusiv schimbari pentru interfata care permite vizualizarea informatiilor despre baterie, dar si un slider modificat pentru ajustarea volumului difuzoarelor/castilor. Exista desigur si alte imbunatatiri pentru performantele generale ale aplicatiilor, Android 10 pe Samsung GALAXY S10 Plus inclusiv imbunatatiri pentru Android Auto, dar si pentru felul in care se face monitorizarea activitatilor de fitness.

Android 10 este deocamdata oferit pe Samsung GALAXY S10 Plus in versiune beta, deci va mai fi modificat serios inainte de a fi lansat in versiunea finala, astfel ca vor mai exista destule imbunatatiri pentru el.