November 2019 Update pentru Windows 10 este acum Disponibil

Windows 10 are acum disponibil November 2019 Update pentru cei interesati sa faca instalarea, iata si ce noutati aduce aceasta versiune pentru toata lumea.

Windows 10 beta November 2019 Update

Windows 10 are November 2019 Update disponibil pentru cei interesati sa instaleze noua actualizare foarte importanta pentru calculatoare, compania Microsoft oferind-o momentan doar celor care testeaza versiunile beta. Vorbim despre o actualizare pe care Microsoft o pregateste pentru Windows 10 inca de prin primavara, ea fiind testata deja in diverse build-uri de catre foarte multe persoane, dar iata ca acum ajunge si intr-o forma aproape finala.

Windows 10 are o varietate de noutati incluse in November 2019 Update, si spre deosebire de anul trecut, actualizarea nu mai este lansata in octombrie, ci in noiembrie, pentru a fi 100% pregatita pentru distributie. Schimbarea lunii in care actualizarea semestriala importanta pentru Windows 10 este lansata n-ar trebui sa fie o surpriza pentru cineva, mai ales ca in ultimele luni Microsoft a avut probleme uriase cu sistemul sau de operate.

November 2019 Update pentru Windows 10 este acum Disponibil

Windows 10 are de la compania Microsoft anuntate pentru November 2019 Update imbunatatiri ale performantelor si ale experientei de utilizare, dar putine functii radicale implementate, desi exista multe schimbari substantiale. Windows 10 va aduce posibilitatea ca File Explorer sa caute fisiere si prin OneDrive, in timp ce Cortana va putea fi folosita inclusiv in ecranele de blocare ale calculatoarelor, iar aici stau principalele noutati de care lumea trebuie sa stie.

Windows 10 ar trebui sa aiba November 2019 Update mult mai usor de instalat deoarece acum este distribuit prin tehnologia folosita pentru a pune in distributie inclusiv actualizarile lunare oferite pentru sistemul de operare. Schimbarea procedurii de a distribui actualizarea pentru Windows 10 ar putea convinge si mai multe persoane sa faca instalarea, dar nu e nimic sigur aici, Microsoft incercand doar sa convinga mai multa lume sa adopte actualizarile.

Windows 10 are in momentul de fata November 2019 Update distribuit doar pentru cei care fac parte din programul beta de testare pentru sistemul de operare, iar restul lumii va trebui sa astepte pana luna viitoare.