Digi Mobil: MASURA RADICALA cu IMPACT pentru TOTI Clientii

Digi Mobil a luat o masura radicala care are impact asupra tuturor clientilor din Romania, iata cat de importanta este, si cum se vor schimba serviciile.

Digi Mobil 2g retea 5G

Digi Mobil, al patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, a luat o masura radicala care va avea un impact major asupra tuturor clientilor care-i folosesc serviciile in Romania. Mai exact, v-am spus dimineata ca testele pentru reteaua 2G au inceput deja in Romania pentru reteaua celor de la Digi Mobil, fie ca e vorba de antene noi, fie ca e vorba de o posibila testare a retelei Telekom, care urmeaza sa fie cumparata curand.

Digi Mobil investeste acum pe doua planuri pentru a imbunatati serviciile de care au parte clientii din Romania, adica pe de o parte pe reteaua 5G, si pe cealalta pe reteaua 2G. Separat de asta, cei de la Digi Mobil fac schimbari inclusiv pentru reteaua 4G, trecand pe frecvente noi, modificarile avand menirea de a imbunatati semnalul, dar si vitezele de internet, care in momentul de fata sunt foarte proaste, din pacate.

Digi Mobil: MASURA RADICALA cu IMPACT pentru TOTI Clientii

Digi Mobil face modificari foarte importante pentru diverse aspecte ale infrastructurii sale mobile in momentul de fata, deci de la 2G la 5G, urmeaza sa existe imbunatatiri pe aproape toate planurile. Asta inseamna ca toti cei care folosesc serviciile de telefonie mobila pe care le are Digi Mobil ar urma sa aiba parte de o experienta extrem de buna in ceea ce priveste atat vorbitul la telefon, cat si navigarea pe internet la viteze crescute.

Digi Mobil a lansat reteaua 5G in vara acestui an, iar reteaua 2G abia acum incepe sa fie disponibila, reteaua de telefonie incepand ca una exclusiva 3G, trecand mai apoi la 4G, iar acum se adauga si “stratul” 2G pentru ea. Acesta din urma aduce imbunatatiri majore pentru acoperirea din Romania, iar desi internetul nu poate fi folosit intr-adeva in reteaua 2G, cei de la Digi Mobil vor putea totusi sa le ofere clientilor servicii voce mai bune.

Digi Mobil, cu retelele 2G si 5G, va avea o putere mult mai mare in lupta pe care o duce cu Orange si Vodafone, cei de la Telekom fiind practic scosi din calculele pietei telecom din Romania.