Samsung GALAXY S11: Modelul SPECIAL Pregatit pentru Clienti

Samsung GALAXY S11 va fi lansat inclusiv intr-un model special de catre compania Samsung, iata ce este pregatit pentru clientii din intreaga lume acum.

Samsung GALAXY S11 Modelul SPECIAL

Samsung GALAXY S11 ar putea fi o serie mai speciala de telefoane cand va ajunge in sfarsit in magazine, iar asta pentru ca inca de pe acum esre pregatit un model pe care il credeam complet disparut. Mai exact, se pare ca pentru Samsung GALAXY S11 va fi lansat si un model Lite, separat de cel “E” pe care compania Samsung il ofera in momentul de fata pentru telefoanele sale din gama premium, ceea ce a luat multa lume prin surprindere.

Samsung GALAXY S11 ar urma sa fie lansat in versiunea “E”, cea standard, si cea Plus, iar separat de acestea, se pare ca va fi pregatit inclusiv un model Lite, care in mod teoretic ar trebui sa fie si mai ieftin decat modelul “e”. Nu doar seria Samsung GALAXY S11 va avea un model Lite disponibil, ci si seria Samsung GALAXY S10, deci vom afla din timp cam cat de mare urmeaza sa fie modificarea de care vor avea parte toti utilizatorii.

Samsung GALAXY S11: Modelul SPECIAL Pregatit pentru Clienti

Samsung GALAXY S11 Modelul SPECIAL zvon

Samsung GALAXY S11 ar putea avea niste specificatii destul de spectaculoase in versiunea Lite, in ciuda faptului ca aceasta va fi cu mult mai ieftina decat modelele de teop ale coreenilor. In cazul Samsung GALAXY S10 Lite se vehiculeaza specificatii similare cu cele ale Samsung GALAXY A91, adica ecran de 6.7 inch, chip Qualcomm Snapdragon 855, 8 GB RAM, camera tripla de 48 meagapxieli, camera frontala de 32 megapixeli, baterie de 4500 mAh, incarcare rapida la 45W.

Samsung GALAXY S11 in versiunea Lite ar putea avea specificatii la fel de spectaculoase, iar asta ar putea convinge multa lume sa-i acorde atentia de care are nevoie, ele putand fi apropoiate de cele ale versiunii Plus. Desigur ca ecranele nu vor fi la fel de bune, dar nici camerele, insa in rest Samsung GALAXY S11 ar putea fi o serie extrem de atractiva cu aceste modele Lite, care vor costa substantial mai putin decat modelele standard

Samsung GALAXY S11 va fi lansat in primavara anului viitor, cel mai probabil in luna martie, dupa ce va fi prezentat oficial undeva in cursul lunii februarie de catre coreeni.