Update Nou pentru Windows 10 si NOI PROBLEME MARI pentru Clienti

Windows 10 are parte de un nou update care aduce foarte multe probleme pentru utilizatorii care au facut greseala de a il instala pentru a rezolva alte probleme.

windows 10 update probleme edge

Windows 10 are lansat un nou update cu numarul KB4517389 pentru utilizatorii din lumea intreaga, si desigur ca el vine cu probleme si mai serioase pentru cei care folosesc sistemul de operare in momentul de fata. Acest update ar fi trebuit sa rezolve problemele anterioare ale Windows 10, printre care si cele privind imprimantele, sau Start Menu, insa din pacate nu se intampla acest lucru, ba mai rau, este stricat si altceva foarte util din PC-uri.

Windows 10 aduce pentru utilizatorii de calculatoare inclusiv o problema pentru Microsoft Edge, astfel ca utilizatorii care foloseau browserul, ar trebui sa-si “ia adio” de la utilizarea sa in viitor, din pacate pentru ei. Se pare ca dupa instalarea acestei actualizari pe Windows 10, Microsoft Edge refuza sa mai functioneze in vreun fel, sau altul, deci utilizatorii nu-l mai pot folosi asa cum o faceau inainte, astfel ca trebuie sa-si gaseasca un browser alternativ de utilizat.

Update Nou pentru Windows 10 si NOI PROBLEME MARI pentru Clienti

Windows 10 va permite din nou folosirea Microsoft Edge dupa dezinstalarea noului update, asa cum se intampla si in cazul altora problematice, dar desigur ca nu aceasta este rezolvarea pe care o doreste toata lumea. Interesant este ca doar versiunea publica a Microsoft Edge refuza sa functioneze in Windows 10, in timp ce versiunile beta pot fi folosite fara probleme, deci vorbim despre o situatie la fel de neobisnuita precum celelalte.

Windows 10 are aceste probleme confirmate si de catre compania Microsoft, care spune totusi ca o rezolvare pentru ele va veni abia undeva pe la finalul lunii octombrie, ceea ce desigur ca nu e pe placul nimanui. de ce are nevoie Microsoft de atat de mult timp pentru a rezolva probleme de acest gen nu stie nimeni, insa in lipsa de alte solutii, utilizatorii nu prea pot face altceva decat sa dezinstaleze actualizarea pentru Windows 10, si sa suporte alte probleme.

Windows 10 va avea in noiembrie lansat November 2019 Update care va aduce multe noutati, dar nu si rezolvari pentru problemele de acum, deoarece e concentrat pe cu totul altceva.