SURPRIZA MARE a Samsung GALAXY S11 in Raport cu GALAXY S10

Samsung GALAXY S11 vine cu o schimbare mare in raport cu Samsung GALAXY S10, iata cum isi va surprinde compania coreeana fanii cu noul model de telefon.

Samsung GALAXY S11 schimbare ecran s10

Samsung GALAXY S11 are parte de o surpriza foarte interesanta cu o schimbare foarte mare pregatita de catre compania Samsung pentru telefoane in comparatie cu seria Samsung GALAXY S10. Conform unor informatii aparute astazi in legatura cu Samsung GALAXY S11, se pare ca marginea ecranului telefonului va fi mult mai mica decat cea din Samsung GALAXY S10, iar asta va creste spatiul in care putem vedea imagini din aplicatii.

Samsung GALAXY S11 a fost supus recent unui HTML5 Test, multumita caruia am aflat multe alte informatii interesante cu privire la telefoane Samsung care inca nu au fost lansate inainte de a fi dezvaluite. Conform acestui test, Samsung GALAXY S11 ar avea numarul de cod SM-G416U, unul destul de neobisnuit pentru dispozitivele coreenilor, dar asta doar pentru ca e posibil ca telefonul sa fie “camuflat” pentru a nu fi descoperit chiar atat de usor.

SURPRIZA MARE a Samsung GALAXY S11 in Raport cu GALAXY S10

Samsung GALAXY S11 schimbare ecran s10 html5

Samsung GALAXY S11 are in acest test confirmat faptul ca are Android 10 preinstalat de catre compania Samsung, insa are deasemenea dezvaluita si rata de aspect a ecranului nou. Mai exact, Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba o rata de aspect de 20:9, adica usor mai mare decat cea de 19:9 folosita in telefoanele din seria Samsung GALAXY S10, ceea ce inseamna ca si ecranul ar urma sa fie usor mai mare, deci marginile din jurul sau vor fi mai mici.

Samsung GALAXY S11 ar urma sa aiba si mai mult din panoul frontal ocupat de catre ecran, in comparatie cu Samsung GALAXY S10, iar asta va face inclusiv design-ul telefonului mult mai interesant. Schimbarea poate parea mica pentru Samsung GALAXY S11, insa in realitate va fi una destul de mare daca vor dori coreenii intr-adevar sa imbunatateasca substantial design-ul, iar asta va aduce telefonul mai aproape de cele concurente cu Android.

Samsung GALAXY S11 ar urma sa fie prezentat in data de 18 februarie in cadrul unei conferinte ce va avea loc in Barcelona, dar lansarea in magazine va avea loc abia undeva prin martie.