Pentru DIGI MOBIL si Clientii ROMANI vin FOARTE MARI Schimbari

Digi Mobil a pregatit foarte mari schimbari pentru clientii din Romania in urmatoarele luni, iata la ce se poate astepta toata lumea chiar de acum.

DIGI MOBIL schimbari clienti romania

Digi Mobil este al patrulea cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, iar in perioada urmatoare vor veni foarte multe si mari schimbari de care clientii vor beneficia din plin de indata ce vor fi gata. Prima mare schimbare, care este deja in plin proces de implementare la Digi Mobil, este reteaua 5G, care a fost lansata, si se extinde cu pasi destul de repezi in intreaga Romanie, ceea ce e o veste foarte buna pentru toti clientii romani.

Digi Mobil a lansat reteaua 5G in iunie 2019, atunci in foarte putine zone din Bucuresti, insa pana in acest moment ar trebui sa fie active stati in multe alte orase din Romania, chiar daca acoperirea e limitata. Reteaua 5G a Digi Mobil este o prioritate pentru RCS & RDS in momentul de fata, iar asta pentru ca exista interes foarte mare vis-a-vis de aceasta tehnologie, iar operatorii care ofera primii aceste servicii vor avea parte si de clienti mai multi.

Pentru DIGI MOBIL si Clientii ROMANI vin FOARTE MARI Schimbari

Digi Mobil are deasemenea un alt proiect care pana acum a ramas secret, extinderea acoperirii folosindu-se de tehnologia 2G, si fie face asta cu statii proprii, fie a inceput sa testeze infrastructura celor de la Telekom. Indiferent de situatie, clientii celor de la Digi Mobil au inceput sa vada puncte 2G active in zonele lor, unii putand sa le foloseasca pentru apeluri telefonice, altii nu, insa e clar ca urmeaza sa aiba loc o mare schimbare si pe partea asta.

Digi Mobil nu a avut pana acum acoperire GSM pe partea 2G, fiind gandita ca o retea de telefonie mobila exclusiv 3G initial, trecand apoi la 4G, iar acum la 5G, insa se pare ca se face o revenire si la 2G. Partea 2G asigura acoperire doar pentru apeluri telefonice, fara internet care sa fie utilizabil, iar asta face investitiile mai ieftine, iar desi deocamdata nu stim foarte clar ce va avea Digi Mobil pe partea acesta, e clar va vine si 2G-ul.

Digi Mobil va face aceste doua schimbari mari in cursul urmatoarelor luni pentru toti clientii din Romania, si vorbim despre imbunatatiri radicale pentru ceea ce au utilizatorii din tara noastra.