iPhone 11 Pro UMILESTE TOATE Telefoanele Android in Performante

iPhone 11 Pro umileste toate telefoanele cu sistem de operare intr-un test foarte complex de performante care arata suprematia companiei Apple in piata smartphone.

iPhone 11 Pro UMILESTE Telefoane Android Performante

iPhone 11 Pro umileste toate telefoanele cu sistem de operare Android in ceea ce priveste performantele pe care le ofera multumita noului procesor, dar si noii placi video integrate de catre Apple. Puteti vedea in imaginile de mai jos ca iPhone 11 Pro nu este intrecut de vreun telefon Android in ceea ce priveste performantele pe care procesorul din noul chip A13 le ofera, puterea bruta pe care o are acesta depasind din toate punctele ve dere orice altceva.

iPhone 11 Pro depaseste concurenta cu rezultate chiar duble uneori, ceea ce ne arata ca Apple reuseste sa ramana cu foarte mult inaintea concurentei sale chiar si dupa atatia ani de lupta apriga. nici macar cele mai puternice telefoane Android de gaming nu reusesc sa se apropie de iPhone 11 Pro in ceea ce priveste puterea de procesare de care au parte clientii, astfel ca Apple a reusit sa lanseze un telefon care sa ofere o experienta incredibil de buna.

iPhone 11 Pro UMILESTE TOATE Telefoanele Android in Performante

iPhone 11 Pro UMILESTE Telefoane Android Performante os webview

iPhone 11 Pro nu depaseste intr-o masura similara toate telefoanele Android si cand vine vorba despre testele pentru placa video, aici unele dintre ele reusind sa aiba performante mai bune in anumite teste. In altele, iPhone 11 Pro este net superior concurentei, fara drept de apel, ceea ce ne arata ca Apple are nevoie de o placa video dezvoltata tot de catre inginerii sai, asa cum se intampla si cu procesorul din chip-ul sau A13.

iPhone 11 Pro UMILESTE Telefoane Android Performante wbxprt

iPhone 11 Pro pierde si intr-un test privind puterea de procesare disponibila pentru inteligenta artificiala, Samsung GALAXY S10 Plus reusind sa-l depaseasca, insa doar intr-un singur test din 3. Rezultatele pe care iPhone 11 Pro le obtine in aceste teste sunt atat de bune incat e greu de crezut ca vreunul dintre producatorii de telefoane Android ar putea ajunge curand din urma compania americana, indiferent ce procesoare noi ar avea pregatite.

iPhone 11 Pro UMILESTE Telefoane Android Performante speedometer

iPhone 11 Pro a fost declarat de catre unii ca avand un procesor care depaseste din toate punctele de vedere orice altceva exista pe piata, iar aceste teste confirma fara dubiu acest lucru.

17 COMENTARII

  1. Doamne fereste
    Baterie f buna,camera f buna acum si o performanta atat de buna?
    Pixel 4 la baterie este f slab asa ca ..dau note 10 si cred ca trec pe iphone

  2. Și mie îmi vine Pro Max de la Vodafone pana la sfârșitul lunii ca am vrut pe negru,pe verde îl aveau pe stoc și îl trimiteau mâine. Nici la cel mai mare magazin Vodafone din Timisoara nu au nimic pe stoc. La Mediagalaxy iarasi,e expus unul pe verde(de aia am vrut pe negru ca nu mi-a plăcut chiar așa de tare pe verde) dar nu au pe stoc nimic!