Iata DE CE iPhone 11 este Atat de GREU de CUMPARAT Acum

iiPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max este greu de cumparat in Romania, si nu numai, iata ce-ti ingreuneaza livrarea comenzii facute deja.

iPhone 11 de ce greu cumparat

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max sunt foarte greu de cumparat din mai toata lumea in momentul de fata, iar asta pentru ca Apple nu a anticipat o crestere atat de mare a cererii pentru telefoanele sale. Cea mai mare surpriza vine totusi din China, acolo unde cererea pentru telefoanele din seria iPhone 11 a crescut cu 230% fata de anul 2018, deci vorbim despre mai mult de o dublare a vanzarilor pe care le inregistreaza compania Apple.

Avand in vedere ca pana acum China era a doua cea mai importanta paita de desfacere pentru Apple, dupa SUA, e de asteptat ca aceasta crestere cu 230% a vanzarilor iPhone 11 fata de iPhone XS sa aduca venturi insemnate. Totusi, dublarea cererii in China pentru seria iPhone 11 in raport cu cea iPhone XS este un motiv foarte serios pentru ca restul lumii sa astepte mai mult pentru telefoanele pe care vrea sa le cumpere de la compania Apple.

Iata DE CE iPhone 11 este Atat de GREU de CUMPARAT Acum

Este foarte posibil ca productiai seriei iPhone 11 sa fie alocata intr-o mai mare masura in China, SUA, si alte piete importante, iar in Romania, si alte piete nesemnificative, sa fie livrate mult mai greu comenzile. In Romania inca exista comenzi pentru telefoane din seria iPhone 11 care au fost facute pe 20 septembrie, si inca nu au fost livrate, iar o buna parte din aceasta problema poate fi atribuita cresterii cererii la nivel global, si in special in China.

“Datele guvernamentale lunare sugerează că cererea generală de iPhone în China a fost puternică în luna septembrie, în creștere cu ~ 230% față cu ~ 110% creștere lunară în septembrie anul trecut. Acest lucru este în concordanță totală cu datele / estimările recente privind achizițiile publice ale echipei UBS Asia Hardware.”

Seria iPhone 11 beneficiaza de pe urma pretului mai bun pentru modelul de baza din oferta, dar aparent si de pe urma faptului ca exista foarte multi clienti cu telefoane vechi de 2 si 3 ani care fac upgrade-uri acum. Adunand toate acestea, cei de la Apple se bucura de o cerere surprinzator de mare pentru seria iPhone 11, iar toate problemele pe care Huawei le are sunt un bonus adus multumita lui Donald Trump.