Huawei Anunta o Veste ULUITOARE pentru Clientii cu Telefoane

Huawei are o veste uluitoare pentru clientii cu telefoane din intreaga lume, iata ce a anuntat fondatorul companiei pentru urmatoarele smartphone-uri.

Huawei ios harmony os telefoane

Huawei face un anunt foarte important pentru clientii cu telefoane din intreaga lume, avand un plan extraordinar de indraznet, care este si extrem de greu de indeplinit, in final. Fondatorul companiei Huawei a afirmat ca are drept obiectiv pentru compania sa ca in doi ani de zile sa ajunga iOS din urma cu Harmony OS, ceea ce desigur ca e imposibil, insa fara obiective indraznete n-am avea multe dintre produsele grozave pe care le folosim acum.

Huawei a lansat Harmony OS ca o alternativa pentru Android, din moment ce sanctiunile din SUA i-au cam blocat activitatea, iar dorinta chinezilor este de a ajunge din urma iOS, asta pentru ca, aparent, au depasit sistemul Google. Cu ce vor sa ajunga iOS din urma e greu de spus, iar asta pentru ca Huawei are nevoie de foarte multe elemente pentru a ajunge Apple din urma, si daca Google are probleme cu unele aspecte, atunci chinezii nu vor reusi sa o faca.

Huawei Anunta o Veste ULUITOARE pentru Clientii cu Telefoane

Huawei incearca sa compenseze multe lipsuri ale Android cu Harmony OS, insa in realitate tot nu le pot oferi clientilor Google Play Services, deci acest sistem de operare nu are nimic in plus. Desigur ca in cativa ani Harmony OS ar putea depasi Android sau iOS in functionalitate, dar acest viitor este extrem de indepartat, iar Huawei are investitii extrem de mari de facut pentru a ajunge in acel punct, chiar daca ar fi si imposibil sa o faca.

Huawei vrea inclusiv sa ofere posibilitatea de a rula doua sisteme de operare in telefoanele sale, adica Android si Harmony OS, iar Huawei P40 Pro si Huawei Mate 40 Pro vor fi primele cu schimbarea. Sistemul de operare va fi cu siguranta testat de catre foarte multa lume multumita acestei schimbari de strategie a Huawei, insa de aici si pana la ceva care sa fie folosit la nivel global fara probleme e cale lunga.

Huawei are ambitii foarte mari, si probabil ca intr-o anumita masura va reusi sa le si indeplineasca, insa e nevoie si de foarte multa rabdare pentru ca asta sa se intample.