Huawei MATE 40 Pro: UIMITOR va avea DOUA Sisteme de Operare

Huawei MATE 40 Pro are un anunt uimitor facut astazi cu privire la noutatile pe care le va aduce, iata ce schimbare complet neasteptata va fi facuta.

Huawei MATE 40 Pro android harmony os

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat, in mod uimitor, cu doua sisteme de operare de catre compania chinezeasca Huawei, ca o surpriza majora pentru toti clientii care vor fi interesati sa foloseasca viitorul model de telefon. Direct din China vine o informatie care sustine ca Huawei P40 Pro va avea doua sisteme de operare, adica Android 10 si Harmony OS, iar acelasi lucru va fi mai mult ca sigur valabil inclusiv in cazul Huawei MATE 40 Pro cand va fi lansat.

Huawei MATE 40 Pro le va permite utilizatorilor sa foloseasca fie Andorid 10 fie Harmony OS in functie de ceea ce vor sa experimenteze, insa e foarte posibil ca totul sa fie disponibil doar in China pentru inceput. Harmony OS va avea foarte multe sisteme de monitorizare a oamenilor, pentru ca in televizoarele Honor se intampla asta, deci Huawei MATE 40 Pro nu va fi cel mai probabil folosit cu acest sistem de operare dincolo de tara.

Huawei MATE 40 Pro va rula Android si Harmony OS

Huawei MATE 40 Pro cu Android si Harmony OS va fi un telefon foarte interesant, iar asta pentru ca lumea va putea alege exact ceea ce vrea sa foloseasca, deci cei care vor o schimbare, pot folosi sistemul Huawei. Aceasta implementare in Huawei MATE 40 Pro va ajuta extrem de mult Huawei sa isi faca sistemul de operare Harmony OS foarte popular si in afara Chinei, iar asta pentru ca multa lume va fi interesata macar sa il testeze.

Huawei MATE 40 Pro cu doua sisteme de operare ar putea da si startul unei mari schimbari in ceea ce priveste telefoanele mobile, iar asta pentru ca pana acum ideea de a avea doua sisteme de operare n-a fost prea populara. Huawei MATE 40 Pro are capacitatea de a initia aceasta revolutie multumita faptului ca va fi cu siguranta extrem de popular si atractiv pentru oamenii din intreaga lume, deci ramane doar ca zvonurile sa se adevereasca.

Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa fie lansat undeva spre toamna anului viitor cu toate aceste noutati, dar ramane de vazut in ce masura tot ceea ce aflam acum se va adeveri, sau nu.