Apple a Inceput Productia MacBook Pro 16 Inch in vederea Lansarii

MacBook Pro 16 Inch productie lansare

MacBook Pro 16 inch ar fi deja in productie pentru lansare la compania Apple, cei de la Quanta primind deja comenzile pentru a fabrica noile laptop-uri. Mai toate zovnurile aparute in ultimele luni sugereaza faptul ca MacBook Pro 16 inch va fi lansat de catre Apple pana la finalul acestei luni, iar dupa cum se prezinta lucrurile, se pare ca asta se va intampla.

MacBook Pro 16 inch este produs de catre cei de la Quanta cu un nou mecanism pentru tastatura, dar si o margine mult mai subtire pentru ecran. Apple vrea sa pastreze dimensiunea MacBook Pro 15 inch si pentru noul model, iar pentru a face asta singura solutie este reducerea grosimii marginilor ecranului.

MacBook Pro 16 inch va avea integrate cele mai noi procesoare din seria Coffee Lake ale celor de la Intel, seria Ice Lake nefiind disponibila in versiuni potrivite si pentru aceste modele. Pentru ecranul de 16 inch din noul model al MacBook Pro ar urma sa fie oferita o rezolutie de 3,072 x 1920 pixeli, insa e posibil sa fie vorba si de alte imbunatatiri.

MacBook Pro 16 inch este deja confirmat de catre macOS Catalina, semn ca procesul de testare pentru lansare a intrat deja in faza finala la Apple. Lansarea MacBook Pro 16 inch ar putea fi totusi facuta fara vreo conferinta, mai ales ca schimbarile nu sunt chiar atat de mari, deci probabil ca produsul va fi listat pentru cumparare si nimic mai mult.