Facebook: ASA va ARATA NOUL Design pentru Reteaua Sociala

Facebook a lansat deja noua interfata pe care a promis-o pentru reteaua de socializare, iata de ce ne vom putea bucura foarte curand in cadrul sau.

facebook arata noul design reteaua sociala

Facebook a lansat deja noua interfata pe care promis-o prin aprilie pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar unii dintre cei ce folosesc platforma de socializare pot deja sa se bucure de ea, desi numarul lor e mic. Facebook a inceput sa activeze pentru unii dintre utilizatorii sai interfata noua mult mai simpla, mai “curata”, si mult mai alba, in contrast cu acel dark mode despre care v-am vorbit in cursul zilei de ieri, el fiind deasemenea disponibil.

Facebook a ales sa-si faca interfata retelei de socializare sa semene tot mai mult cu cea a Twitter, iar asta in conditiile in care nu toata lumea e chiar atat de multumita de felul in care arata acea platforma. Facebook nu a facut schimbari uriase separat de faptul ca a adaugat culoarea alba mai peste tot, pentru iconite, butoane, etc, schimbarile fiind destul de mici, dar per total albul domina acum interfata.

Facebook: ASA va ARATA NOUL Design pentru Reteaua Sociala

facebook arata noul design reteaua sociala alb

Facebook face totusi aceasta schimbare in contrast cu noul dark mode, dar si pentru ca de ani si ani de zile nu a mai modificat absolut nimic in ceea ce priveste aspectul website-ului folosite de sute de milioane de oameni. Deocamdata nu sunt anuntate si functii noi pentru utilizatori, Facebook dorind deocamdata sa ne ofere modificari din punct de vedere vizual, avand alte schimbari nu foarte bune pregatite pentru mai tarziu.

facebook arata noul design reteaua sociala alb 1

Facebook va elimina numarul de like-uri inregistrate de catre postari, optiunea de a da like fiind disponibila, dar fara a vedea si cate aprecieri a adunat o anumita postare. Aceasta schimbare nu va fi implementata impreuana cu cea pentru interfata, Facebook intentionand sa o ofere undeva in viitor, dar deocamdata o data la care se va intampla acest lucru nu a fost pana in prezent anuntata de catre cineva.

Facebook ofera noua interfata pentru un numar redus de utilizatori, urmand a o extinde si la altii daca primele teste de utilizare nu vor genera probleme pentru oamenii care o folosesc.