Huawei P40 Pro poate Produce un SOC pentru Lumea Telefoanelor

Huawei P40 Pro poate produce un soc serios pentru lumea telefoanelor, iata ce schimbare uriasa pregateste compania Huawei pentru clientii din toata lumea.

Huawei P40 Pro SOC Lumea Telefoanelor

Huawei P40 Pro ar putea fi telefonul care sa produca un adevarat soc pentru industria telefoanelor multumita unei schimbari uriase care este pregatita de catre compania chinezeasca pentru clientii din intreaga lume. V-am spus zilele trecute ca Huawei P40 Pro urmeaza sa aiba in premiera implementat un sistem care va permite rularea alternativa a doua sisteme de operare, o versiune a Android, dar si noul Harmony OS, creat de catre Huawei.

Huawei P40 Pro va fi primul telefon din istorie care vine cu o asemenea inovatie implementata de catre producator, dar nu ar urma sa fie ultimul, pentru ca sunt destul de sigur ca lumea va iubi aceasta functionalitate. Desigur ca Harmony OS nu va fi pregatit suficient pentru a oferi o experienta similara cu cea a Android, insa ideea de a avea doua sisteme de operare in Huawei P40 Pro va atrage foarte multe persoane dornice de noutati.

Huawei P40 Pro poate Produce un SOC pentru Lumea Telefoanelor

Huawei P40 Pro face Harmony OS mult mai popular, iar asta pentru ca oamenii vor fi dornici sa-l testeze, chiar daca nu va fi 100% pregatit, iar Huawei va pute face trecerea la el mult mai usor in viitor. Pentru Huawei acesta este un aspect foarte important din moment ce are interzis la folosirea Android in telefoanele sale, iar un Huawei P40 Pro cu sistem dual-boot ar putea convinge unele persoane macar sa incerce sistemul.

Huawei P40 Pro va avea cu siguranta si alte inovatii interesante implementate de catre chinezi pentru clientii din intreaga lume, dar acest sistem dual-boot va fi cel mai interesant dintre toate. Imi aduc aminte de o vreme in care pentru telefoanele iPhone cu jailbreak era oferit ceva similar, pentru rularea Windows, de exemplu, iar Huawei P40 Pro vine cu o idee mai buna, ce cu siguranta va “prinde” foarte bine in China.

Huawei P40 Pro va fi lansat in primavara anului viitor, iar asteptarile sunt foarte mari de la el, mai ales daca va avea intr-adevar acest sistem dual-boot pe care multa lume il asteapta.