ATENTIE! ASA te VANEAZA Politia Romana in Trafic cand Folosesti Telefonul

Politia Romana a inceput de mai bine de o saptamana vanatoarea soferilor care incala noua legislatie privind folosirea telefonului in timpul condusului.

Politia Romana vaneaza trafic telefon

Politia Romana a inceput de mai bine de o saptamana misiuni intense pentru a vana soferii care tin telefoanele in mana in timp ce conduc, iar asta din cauza noii legislatii care interzice acest lucru. Este interzis sa tinem telefonul in mana cand conduce masini, motociclete, biciclete, tractoare, scootere, etc, iar Politia Romana este foarte implicata in prinderea soferilor care incalca aceasta noua prevedere a legislatiei rutiere active in Romania in acest moment.

Politia Romana a anuntat ca doar in Bucuresti a aplicat 250 de amenzi si a suspendat 8 permise de conducere dupa ce aceasta noua prevedere legata a intrat in vigoare, adica in doar o saptamana de zile. Cel mai mare succes in tot acest proces pe care il desfasoara Politia Romana il au motociclistii, adica cei care se pot strecura printre masini in trafic si pot observa cel mai usor orice persoana care tine telefonul in mana in timp ce conduce.

ATENTIE! ASA te VANEAZA Politia Romana in Trafic cand Folosesti Telefonul

Politia Romana vaneaza trafic telefon motocicleta

Politia Romana si-a dotat politistii motociclisti si cu camere, care sunt plasate pe castile acestora, iar ele inregistreaza momentele in care soferii tin telefoanele in mana la volan, astfel incat eventualele contestatii ale amenzilor, sau suspendarii permiselor, sa fie respinse. Este cam imposibil de ascuns folosirea telefonului la volan in fata unui politist aflat pe motocicleta, iar Politia Romana stie asta, iar de aceea foloseste aceasta metoda foarte eficienta.

Politia Romana inregistreaza abaterile folosind camere omologate, astfel ca desi veti contesta in instanta amenda, sau suspendarea permisului, nu veti avea castig de cauza, ceea ce in final e si scopul acestei tactici. In Bucuresti exista foarte multi politisti care se plimba in trafic pe motociclete, insa nu stiu daca in alte orase Politia Romana are la fel de multe motociclete in dotare, astfel ca acolo abaterile acestea vor fi mai greu de depistat.

Politia Romana a spus de la bun inceput ca doar tinerea in mana a telefonului va aduce o amenda, fara a-l folosi efectiv, asa ca nu uitati ca este interzis sa tinetite telefonul in mana cand conduceti.