Google Pixel 4 XL vs iPhone 11 Pro: Comparatia Performantelor si a Camerelor

Google Pixel 4 XL si iPhone 11 Pro apar intr-o foarte interesanta comparatie a camerelor si performantelor care ne arata mai bine ce ofera fiecare telefon in parte. Puteti vedea ca pe partea de design diferentele nu sunt colosale intre Google Pixel 4 XL si iPhone 11 Pro, in special cand vine vorba despre camera, ambele semanand extrem de bine.

Google Pixel 4 XL are un procesor care in testele de performante este cu mult in urma chip-ului A13 al celor de la Apple, iar si in acest test se vede acealasi lucru. Qualcomm Snapdragon 855 este un chip vechi de peste jumatate de an, iar in fata noului A13 Google Pixel 4 XL nu uimeste pe partea de performante, dar asta e normal.

Google Pixel 4 XL are totusi un ecran cu rata de refresh de 90 Hz, ceea ce e un mare avantaj in fata iPhone 11 Pro, dar poate ca si Apple va adopta asa ceva. In ceea ce priveste camerele, Google Pixel 4 XL si iPhone 11 Pro sunt foarte apropiate cand vine vorba de poze, fiecare avand puncte forte si slabe.

Google Pixel 4 XL nu se descurca la fel de bine precum iPhone 11 Pro pe partea video, asa cum au confrmat si alte teste, deci nu e nimic neobisnuit. Google Pixel 4 XL este un telefon excelent pentru cei care vor Android pur, altceva mai bun fiind greu de gasit, insa in fata iPhone 11 Pro are destule lipsuri.