Google Pixel 4 XL vs iPhone 11 Pro Max: Comparatia SURPRIZA a Camerelor

Google Pixel 4 XL si iPhone 11 Pro Max au camerele comparate cu un rezultat surprinzator, telefonul Apple fiind ales in detrimentul celui al Google.

Google Pixel 4 XL si iPhone 11 Pro Max au camerele comparate astazi de catre doi foarte cunoscuti youtuberi care au foarte multa experienta in ceea ce priveste analizarea calitatii pozelor si clipurilor video. Atat Google Pixel 4 XL cat si iPhone 11 Pro Max se descurca extrem de bine cu inregistrarea pozelor si clipurilor video, Smart HDR-ul din telefoane facand in principal diferenta pentru felul in care arata in final pozele utilizatorilor.

Google Pixel 4 XL are o camera duala, spre deosebire de iPhone 11 Pro Max care are o camera cu trei senzori de imagine, al treilea fiind unul wide-angle, iar acest lucru conteaza foarte mult pentru anumite tipuri de poze. Atat Google Pixel 4 XL, cat si iPhone 11 Pro Max au zoom optic de pana la 2X integrat de catre Apple si Google, ambele putand face si zoom digital, iar in ambele situatii par sa se descurce la fel de bine in ceea ce priveste calitatea pozelor.

Google Pixel 4 XL vs iPhone 11 Pro Max: Comparatia SURPRIZA a Camerelor

Google Pixel 4 XL si iPhone 11 Pro Max au rezultate foarte apropiate in inregistrarea pozelor in multe conditii de utilizare, insa exista situatii in care fie unul, fie celalalt, castiga, din diverse motive. In ceea priveste functiile pentru facut poze noaptea, adica Night Mode-urile, Google Pixel 4 XL are parte de rezultate mai bune, dar asta e normal, pentru ca la iPhone 11 Pro Max vorbim doar despre o prima implementare deocamdata.

Google Pixel 4 XL are Night Mode de ceva vreme, si e normal ca Night Mode-ul din el sa fie mai bun decat cel din iPhone 11 Pro Max, iar diferentele pot fi extrem de mari in anumite cazuri. Interesant este ca in cazul clipurilor video iPhone 11 Pro Max ramane in continuare mult mai bun decat Google Pixel 4 XL, dar mai toata lumea este de parere ca telefonul celor de la Apple face acum cele mai bune clipuri video dintre toate telefoanele.

iPhone 11 Pro Max este preferat, in mod interesant, de Marques Brownlee in detrimentul Google Pixel 4 XL pentru inregistrarea de poze, iar in cazul clipurilor video situatia este aceeasi.