iPhone SE 2: Noi Detalii Cu o Veste BUNA pentru Fanii Apple

iPhone SE 2 are astazi parte de noi detalii cu privire la lansare, dar si de o veste foarte buna pentru fanii Apple care asteapta aparitia sa in 2020.

iPhone SE 2 veste buna fanii apple

iPhone SE 2 are astazi parte de noi detalii cu privire la lansarea care este pregatita de catre compania Apple in momentul de fata, si vorbim despre informatii care sigur vor bucura foarte multi fani. Mai exact, cei de la Apple vor sa foloseasca in iPhone SE 2 tot ecrane LCD, precum in modelele lansate anterior, iar cei de la LG sunt deja in discutii cu americanii pentru a furniza aceste componente foarte importante.

iPhone SE 2 va avea un ecran LCD cu diagonala de 4.7 inch, la fel ca iPhone 8, mai ales ca ambele vor avea design-uri extrem de apropiate, iar LG a furnizat ecranele si pentru acel model. E foarte posibil ca iPhone SE 2 sa aiba fix acelasi ecran precum iPhone 8, iar asta ar contribui substantial la reducerea costurilor pentru telefon cand va fi lansat, Apple dorind sa-l vanda la pretul de 399 de dolari, fara TVA.

iPhone SE 2: Noi Detalii Cu o Veste BUNA pentru Fanii Apple

iPhone SE 2 nu va avea nimic nou in raport cu modelele lansate pana la aparitia sa, deci va folosi componente vechi, de la actualul chip A13, si pana la multe dintre componentele existente in iPhone 8. Este de asteptat ca iPhone SE 2 sa aiba deasemenea doar 3 GB RAM, foarte putin pentru un asemenea model de telefon, 3D Touch fiind deasemenea eliminat, iar bateria ar trebui sa fie chiar mai mica de 2000 mAh.

“LG Display încearcă să furnizeze panouri LCD pentru iPhone-urile bugetare de nouă generație de la Apple, programate să fie lansate la începutul anului viitor. Noile telefoane sunt succesorul iPhone SE lansat în 2016 și întrerupt de atunci. De îndată ce afacerea este confirmată, LG Display va căuta să-și modifice echipamentul de fabricare a modulelor.”

iPhone SE 2 ar trebui totusi sa aiba un sistem de incarcare wireless integrat de catre cei de la Apple, si macar camera standard folosita in acel model, iar asta pentru ca pretul sau trebuie sa ramana mic. Filosofia de profit a celor de la Apple face imposibila oferirea de produse cu specificatii impresionante si pret redus, deci in iPhone SE 2 nu vor exista surprize placute, ci doar elementele vechi pe care le stiam deja.

iPhone SE 2 va fi lansat in luna martie a anului viitor, fara vreo conferinta organizata de catre cei de la Apple, dar o data clara inca nu a fost stabilita de catre cei din Cupertino.