Planeta Marte: NASA Publica in PREMIERA o Imagine INCREDIBILA

Planeta Marte are astazi parte de o imagine in premiera publicata de catre cei de la NASA, iata cu ce a uimit agentia spatiala intreaga omenire acum.

Planeta Marte selfie nasa

Planeta Marte este din nou astazi in centrul atentiei cu o imagine in premiera publicata de catre cei de la NASA care ne arata ceva ce pana acum absolut nimeni nu a vazut. Mai exact, cei de la NASA au publicat un prim selfie de pe planeta Marte, robotul Curiosity al americanilor aparand in acest selfie facut de catre cercetatorii agentiei spatiale, si putem vorbi despre prima imagine d acest gen facuta de pe planeta rosie.

Planeta Marte este analizata de catre robotul Curiosity de cateva luni de zile, cei de la NASA trimitandu-l acolo pentru a afla mai multe despre corpul ceresc pe care vor sa trimita si primii astronauti dupa 2030. Robotul Curiosity a avut cateva probleme in ceea ce priveste culegerea de probe de solt de pe planeta Marte, sistemul implementat pentru a sapa in solul de acolo dovedindu-se a fi nu prea bine gandit pentru un tip de sol la care NASA nu se astepta.

Planeta Marte: NASA Publica in PREMIERA o Imagine INCREDIBILA

Planeta Marte selfie nasa curiosity

Planeta Marte este prezentata foarte interesant in acest selfie, insa nu vorbim despre o singura imagine inregistrata de catre NASA, ci despre o combinare a nu mai putin de 57 de imagini facute acolo. Robotul Curiosity are prezentata in imagine, la o distanta de cam 300 de metri, creasta Vera Rubin, cei de la NASA trimitandu-l recent in aceasta zona de pe planeta Marte pentru a-i descoperi secretele pe care inca le mai ascunde.

Planeta Marte are foarte multe imagini inregistrate de catre cei de la NASA in decursul perioadei in care robotul a stat acolo, iar asta separat de restul informatiilor foarte importante primite de americani. Cei de la NASA se folosesc de robotul Curiosity pentru a pregati lansarea astronautilor care trebuie sa ajunga pe planeta Marte dupa o calatorie prin spatiul cosmic care va dura cateva luni bune de zile.

Planeta Marte are faorte multe secrete care inca nu au fost dezvaluite, insa cei de la NASA incearca din rasputeri sa descopere tot ceea ce inca a mai ramas un mister.