Samsung GALAXY S11: Functia Noua care va INNEBUNI TOTI Fanii

Samsung GALAXY S11 are anuntata o noua functie grozava care ii va innebuni pe toti fanii din intreaga lume, iata la ce ne putem astepta de la coreeni.

Samsung GALAXY S11 120 hz

Samsung GALAXY S11 a avut zilele trecute anuntat de catre compania Samsung un nou chip denumit Exynos 990, acesta urmand a include procesorul in baza caruia va functiona telefonul pe care coreenii il vor lansa. Impreuna cu anuntul privind noutatile pe care le va aduce pentru clienti, Samsung GALAXY S11 are dezvaluita inclusiv o foarte mare surpriza care aduce o functie ceruta de catre foarte multa lume.

Samsung GALAXY S11 va avea suport pentru ecrane cu rata de refresh de pana la 120 Hz, in tandem cu posibilitatea de a inregistra clipuri video 4K la maxim 120 FPS, deci vorbim despre un upgrade major care e in lucru. Stim deja ca lipsa ecranelor cu rata mare de refresh e o problema pentru cei de la Samsung, astfel ca daca Samsung GALAXY S11 va avea intr-adevar o rata de refresh de 120 Hz, va avea una vantaj urias in comparatie cu concurenta.

Samsung GALAXY S11: Functia Noua care va INNEBUNI TOTI Fanii

Samsung GALAXY S11 120 hz ecran

Samsung GALAXY S11 poate avea fara probleme implementate ecrane atat de performante, iar asta pentru ca Samsung deja produce ceva similar pentru alte companii chinezesti, deci n-are o problema sa faca ceva pentru ea. Desigur ca in cazul ecranului care va fi integrat in Samsung GALAXY S11 va fi vorba depsre mai mult decat o rata de refresh mare, si e posibil ca restul noutatilor sa nu se potriveasca cu restul imbunatatirilor majore.

Samsung GALAXY S11 are anuntat pentru acest procesor nou si suport pentru camere cu rezolutie de pana la 108 megapixeli, dar asa ceva cu siguranta nu va ajunge in acest model de telefon. Desi cei de la Samsung vor schimba foarte mult din structura camerelor pentru Samsung GALAXY S11, un senzor de imagine de 108 megapixeli nu este ceva ce vom vedea intr-un telefon din aceasta categorie a coreenilor, deci nu visati la el.

Samsung GALAXY S11 este zvonit pentru prezentare in data de 18 februarie, si lansare in martie, dar pana atunci vom afla cu siguranta toate noutatile majore de care vor avea parte fanii.