iOS 13 a INFURIAT MILIOANE de Oameni cu aceasta Schimbare

iOS 13 a infuriat milioane de oameni cu aceasta schimbare din iPhone, iPad si iPod Touch, iata de ce se plang clientii, si ce ar trebui facut pentru ei.

iOS 13 INFURIAT MILIOANE Oameni Schimbare

iOS 13 a avut parte de sute de modificari din partea companiei Apple in raport cu iOS 12, vasta majoritate dintre ele fiind mici, dar din pacate chiar si acestea sunt uneori surse de probleme foarte mari. astazi vorbim despre o modificare pentru iOS 13 care a adus butonul pentru stergerea email-urilor langa cel pentru raspunderea la ele, si foarte multa lume se plange ca a sters din greseala email-uri primite de la diverse persoane.

iOS 13 este folosit de foarte multa lume importanta, iar cand cativa jurnalisti cu renume au incepusa s e planga, mai toata presa a inceput sa fie atenta la aceasta modificare din iPhone care este foarte proasta. Cei de la Apple au adus butonul pentru stergerea email-urilor langa cel pentru raspuns probabil pentru ca acolo sunt multi care mai mult sterg mail-uri decat raspund la ele, astfel ca iOS 13 e modificat dupa preferintele lor.

iOS 13 a INFURIAT MILIOANE de Oameni cu aceasta Schimbare

iOS 13 nu sterge email-urile fara posibilitate de recuperare, dar chiar si asa, multa lume se plange ca a sters din greseala multe email-uri din greseala, iar acest gest genereaza foarte multi nervi. iOS 13 are foarte multe probleme, din apcate pentru toata lumea, iar ceea ce vedem acum pentru aplicatia Mail complica si mai mult lucrurile pentru cei de la Apple, dupa foarte multa publicitate negativa pentru sistemul sau de operare.

iOS 13 permite folosirea de aplicatii de email terte, insa desigur ca acestea nu au aceleasi functii precum cea nativa a celor de la Apple, dar in lipsa de alte solutii, lumea nu prea are de ales. Desi de aceasta problema a iOS 13 au inceput sa se planga multi jurnalisti care lucreaza si cu Apple, pana acum cei din Cupertino n-au anuntat vreun plan de a modifica pozitia butonului respectiv, si e posibil ca asta nici sa nu se intample prea curand.

iOS 13 a tot avut in ultima perioada diverse probleme, iar cei de la Apple nu prea reusesc sa aduca lucrurile la normal, din pacate pentru toata lumea.