Samsung GALAXY S11: Anunt de ULTIMA ORA despre Noul Telefon

Samsung GALAXY S11 are parte de un anunt de ultima ora privind lansarea care este pregatita in momentul de fata de catre Samsung, iata ce se va intampla.

Samsung GALAXY S11 specificatii design

Samsung GALAXY S11 este urmatorul mare model de telefon pe care compania coreeana il va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar astazi avem parte si de o veste grozava de ultima ora. Mai exact, se pare ca design-ul si specificatiile Samsung GALAXY S11 au fost deja stabilite de catre compania Samsung, iar in curand ar trebui sa vedem si primele leak-uri cu privire la acest model foarte important de smartphone.

Samsung GALAXY S11 este deja in proces de dezvoltare de cateva luni la compania coreeana, insa pana in momentul de fata n-au aparut informatii prea multe cu privire la ceea ce va aduce. In baza informatiilor de astazi, se pare ca Samsung GALAXY S11 are deja totul stabilit de catre cei de la Samsung, iar eventualele modificari facute de acum vor avea la baza probleme foarte grave care ar putea impiedica lansarea telefonului.

Samsung GALAXY S11: Anunt de ULTIMA ORA despre Noul Telefon

Samsung GALAXY S11 va fi lansat anul acesta in nu mai putin de 4 modele, de la Lite la Plus, iar ceea ce stim sigur este ca noi chip-uri Exynos 990 si Qualcomm Snapdragon 865 vor fi folosite. Suport 5G va exista deasemenea in Samsung GALAXY S11, impreuna cu baterii de capacitate mai mare, ecrane OLED, pana la 12 GB de memorie RAM, plus un posibil suport pentru rata de refres de pana la 90/120 Hz pentru noile ecrane.

Samsung GALAXY S11 ar trebui sa aiba deja unele prototipuri produse de catre cei de la Samsung pentru testare de catre angajatii sai, dar si cei ai unor companii partenere, iar asa vor aparea si dezvaluriile. Nu vom vedea deocamdata imagini cu Samsung GALAXY S11, dar vom afla mai mult ca sigur unele dintre specificatiile pe care seria de telefoane urmeaza sa le aiba in momentul in care va fi lansata pe piata.

Samsung GALAXY S11 va fi pus in vanzare in luna martie a anului 2020, insa va fi prezentat undeva prin februarie, deci mai avem de asteptat pana cand se va intampla acest lucru.