VICTORIA Huawei in Europa, Noua LOVITURA DURA pentru Trump

Huawei a obtinut o victorie foarte importanta in Europa, care ii aplica o lovitura foarte dura lui Donald Trump, iata ce se va intampla cu produsele sale.

huawei victorie europa trump

Huawei a obtinut o noua victorie extrem de importanta in razboiul pe care il duce cu Donald Trump, iar asta pentru ca cel mai apropiat aliat al americanilor urmeaza sa ii tradeze pentru a-i ajuta pe chinezi. Marea Britanie urmeaza sa anunte in mod oficial ca le va permite chinezilor de la Huawei sa furnizeze echipamente de telecomunicatii 5G pentru operatorii de telefonie mobila din tara, insa totusi cu o conditie foarte importanta, in final.

Huawei va putea sa furnizeze echipamente de telecomunicatii doar pentru partile non-esentiale ale retelelor de telefonie mobila din Marea Britanie, deci in mod teoretic, implementarea lor n-ar trebui sa afecteze activitatea oamenilor. Boris Johnson, actualul prim-ministru al Marii Britanii, ar urma sa faca marele anunt privind compania Huawei in zilele urmatoare, iar asta reprezinta o mare tradare pentru SUA, care a cerut interzicerea sa totala.

VICTORIA Huawei in Europa, Noua LOVITURA DURA pentru Trump

Huawei are parte de o a doua veste buna din acest punct de vedere, iar asta pentru ca Germania a luat o decizie chiar mai buna, acolo fiind permita furnizarea echipamentelor pentru orice nivel al retelelor. Practic, Huawei are acordul a doua dintre cele mai importante tari din Europa pentru a-si vinde echipamentele de telecomunicatii pentru retelele 5G, iar de aici va veni si acordul de la altele mai putin importante, care vor sfida SUA.

“Primul ministru britanic Boris Johnson se pregătește să acorde accesului Huawei Technologies Co Ltd al Chinei la viitoarea rețea de telecomunicații 5G din Marea Britanie. Surse senior de guvern și servicii de securitate au declarat că Marea Britanie se îndreaptă către o decizie prin care Huawei va permite accesul la părțile „necontencioase” ale rețelei.”

Huawei n-ar urma sa aiba parte de acelasi noroc si in Romania, unde viitorul guvern al lui Ludovic Orban a confirmat faptul ca va respecta un memorandum semnat intre Romania si SUA care vizeaza interzicerea chinezilor. SUA vrea ca Romania sa interzica folosirea echipamentelor Huawei in retelele 5G care vor fi lansate in tara, iar asta se va intampla cu siguranta pentru ca noi sutem atat de dependenti de ei incat nu vom avea de ales.

Huawei urmeaza sa aiba parte de vesti bune si din alte tari din Europa, totul urmand a se termina cu ridicarea tuturor interdictiilor neoficiale care exista in momentul de fata pentru compania chinezeasca.